Rămâi conectat

Curier Județean

Economistul Dragomir Morcan este candidatul PRORomânia pentru Primăria orașului Câmpeni

Darius BUZGURE

Publicat

în

Economistul Dragomir Morcan este candidatul PRORomânia pentru Primăria orașului Câmpeni

Fostul manager al Spitalului Orășenesc Câmpeni, domnul Dragomir Morcan, își lansează public candidatura pentru funcția de primar al orașului Câmpeni.

Cu o experiență de peste 10 ani în administrarea afacerilor și consilier în Consiliul Local al orașului Câmpeni din 2012, domnul Dragomir înțelege perfect atât potențialul acestui oraș cât și problemele reale ale comunității.

Horațiu Florea: “Pentru primăria din Câmpeni am ales un luptător în adevăratul sens al cuvântului! Dragomir Morcan este omul care spune lucurilor pe bune, indiferent dacă, de cele mai multe ori, acest aspect i-a adus multe probleme. Orașul Câmpeni este un oraș compromis din punct de vedere politic și nu numai, tocmai de aceea avem nevoie de un om curajos acolo pentru a face într-adevăr o schimbare pentru comunitate.”

Anunțul cu privire la decizia domnului Dragomir a avut loc astăzi, în cadrul Convenției Anuale PRORomânia care se desfășoară chiar acum la București, bucurându-se de sprijinul președintelui Victor Ponta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea