Rămâi conectat

Sport

Echipa La Bolta Alba Iulia – în sferturile Supercupei României și calificare la Campionatul Național de minifotbal

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipa La Bolta Alba Iulia a reușit acceadă în sferturile de finală ale Supercupei României la minifotbal, turneu ce s-a disputat săptămâna trecută la Iași, rezultat grație căruia s-a calificat la Campionatul Național de la Rm. Vâlcea, programat între 15 și 17 iulie (32 de echipe, 16 calificate direct, campioană este AEK Oradea).

La competiția de amploare organizată în Moldova de Federația Română de Minifotbal au participat 40 de formații, dintre care 16 au obținut dreptul de a merge la Campionatul Național. Singurul eșec înregistrat de La Bolta a fost în sferturile de finală, 1-2, gol înscris din lovitură de la 7 metri de M. Găldean (un faut asupra lui Circov) cu ASFC Boromir Rm. Vâlcea, viitoarea câștigătoare a turneului (4-0 în finală cu HNH Klausenburg, Sibiu, printre marcatori și Florin Costea, fostul jucător la Steaua sau Universitatea Craiova).

La Bolta, patron Cătălin Buzdea, s-a bazat pe efectivul compus din Căt. Suciu, Circov, R. Trif, M. Domșa, Fetița, M. Găldean (evoluează în ligile inferioare din Italia), Ad. Lăcătuș, Al. Lăcătuș, Gh. Râșniță și B. Găldean (majoritatea legitimați la CSU Alba Iulia sau Unirea Alba Iulia); Octavian Pojar – antrenor jucător, Marius Bologa – masor și preparator fizic. Până la acel joc eliminatoriu La Boltă a avut un parcurs perfect, câștigând Grupa A, după rezultatele 0-0 cu Pro Fotbal Sibiu (înfrângere la loviturile de departajare), 4-2 cu Stone Team Bistrița, 3-2 cu Autovip Garden Șimleu și 2-0 cu Colosseum 2005 Iași. A mai fost prezentă și AS G.C.V. Alba Iulia (un lot cu preponderență din Vințu de Jos, printre echipieri ex-uniristul D. Tat), în grupa H, care a pierdut toate jocurile, 0-6 cu Squadra Viola Constanța, 0-3 cu Arsenal Iași, 3-6 cu Boromir Rm. Vâlcea și 1-5 cu Redex Baia Mare

Finalistele, Boromir și HNH Klausenburg, au obținut și dreptul de participare și la competiția EMF Eurocup, organizată de Federația Europeană de Minifotbal, în perioada 14-18 septembrie, în Ungaria. Urmează Cupa României, la Sibiu (8-10 iulie), unde vor fi Lin & Ema Alba Iulia și C:G:V. Alba Iulia. Menționăm că la un turneu anterior,  Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor din România. disputat la Deva, Florea Grup Alba a terminat pe locul 4, a dat cel mai bun portar (Ovidiu Barna, Viitorul Sântimbru) și are dreptul să participe la EMF Euro Business Cup, competiție internațională, programată în Antalya (Turcia), între 19 și 23 octombrie.

Foto: Federatia Romană de Minifotbal


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea