Rămâi conectat

Actualitate

E.ON Gaz Distributie investeste 7 milioane de lei pentru modernizarea retelei de gaze naturale din judetul Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

E.ON Gaz Distributie anunţă că urmează să inlocuiească 26 de kilometri de conducte si bransamente de gaze naturale in orasele Alba Iulia, Blaj, Sebes, Ocna Mures, Cugir si in comunele Sincel si Noslac.

„Modernizarea infrastructurii de gaze naturale va duce la cresterea sigurantei in alimentarea cu gaze naturale, precum si la sporirea confortului consumatorilor care vor beneficia de servicii de distributie calitativ superioare”, a declarat directorul general E.ON Gaz Distributie S.A., Virgil Metea.

Imbunatatirea securitatii si sigurantei distributiei gazelor naturale pentru consumatori reprezinta obiectivul principal al acestei modernizări a retelei in zonele menţionate.

E.ON Gaz Distributie a reabilitat anul trecut si reteaua de distributie a gazelor naturale din judetul Alba, pe o lungime de peste 35 de kilometri. Grupul a extins apoi reteaua cu 3,5 kilometri, pentru a deservi noi consumatori.

Investitiile derulate anul trecut de grupul E.ON in judetul Alba au depasit suma de 6 milioane de lei.

E.ON Gaz este o companie de distributie in industria gazelor naturale din Romania, deschisa in anul 2000, care in prezent distribuie gaze naturale in 20 de judete din partea de nord a tarii si are peste 1,3 milioane de clienti.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Soluție bazată pe tehnologii de recunoaștere a vocii și AI, dezvoltată de o echipă de programatori români

Unirea Ziarul

Publicat

în

Soluție bazată pe tehnologii de recunoaștere a vocii și AI, dezvoltată de o echipă de programatori români O echipă de programatori români a dezvoltat o soluţie software bazată pe tehnologii de recunoaştere a vocii şi inteligenţă artificială (AI) care permite automatizarea părţi din scrierea de cod pe bază de comenzi vocale, scrie AGERPRES. Inovaţia a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea