Rămâi conectat

Sport

E momentul revanşei pentru CSU Alba Iulia! Echipa condusă de Manuel Rodriguez, meci dificil acasă cu CSBT Alexandria, sâmbătă, 16 decembrie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Antrenorul spaniol Manuel Rodriguez a debutat pe banca tehnică a formaţiei feminine de baschet CSU Alba Iulia cu o înfrângere umilitoare, 48-88, în runda inaugurală a Ligii Naţionale de baschet feminin, octombrie, în deplasare cu CSBT Alexandria, meci pe care nu-l va uita uşor.

Sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, în prima etapă din retur (intrarea liberă), studentele albaiuliene vor primi vizita formaţiei din Teleorman, ajunsă pe poziţia secundă a ierarhiei, după 4 victorii consecutive. Scorul întâlnirilor directe între cele două formații este de 14-6 pentru „alb-albastre”, care au câștigat ultimele patru confruntări directe disputate la Alba Iulia.

De partea cealaltă, CSU vine după două eşecuri la rând, cu SCM Timişoara şi ICIM Arad, fiind în pierdere de turaţie. „După două înfrângeri dureroase suferite cu Arad și Timișoara, întâlnim formația cu cea mai agresivă apărare din Liga Națională. O să fie un joc extrem de dificil și nu putem uita maniera în care am pierdut manșa tur, la o diferență de 40 de puncte și deși trebuie să menționez că echipa noastră s-a schimbat cu mult în bine din momentul respectiv, o să avem în față un oponent foarte puternic. Trebuie să revenim la atitudinea și energia pozitivă avută în prima repriză a meciului cu Timișoara, iar cheia jocului ar fi să ne ridicăm din punct de vedere al defensivei la nivelul adversarei. Alexandria vine cu un moral ridicat după victoria în fața formației CSM Satu Mare, în urma căreia a urcat pe poziția secundă în clasament. Dacă e să analizăm echipa adversă, se poate observa că au sportive pe primele locuri în clasamentele individuale ale ligii. Amukamara este cea mai bună marcatoare din LNBF și sportiva cu cele mai multe intercepții. De asemenea, Bartee este recuperatoarea numărul unu din România în acest moment, iar Viorela Rus lider la mingi blocate. Cu toate acestea, noi ne vom baza pe un joc colectiv sper la nivel înalt, care să ne aducă în final victoria”, a declarat antrenorul Manuel Rodriguez (CSU Alba Iulia). Până la finalul anului, unirversitarele vor mai întâlni CSM Satu Mare, pe teren propriu, în 23 decembrie, respectiv o deplasare la Tg. Mureş (28 decembrie).

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea