Rămâi conectat

Actualitate

După ce a DETONAT BOMBA, ministrul Iordache se retrage strategic – şi-a delegat atribuţiile unui secretar de stat!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florin Iordache, ministrul Justiţiei, şi-a delegat atribuţiile unui secretar de stat, în plin scandal cauzat de ordonanţele de urgenţă pentru modificarea Codului Penal.

Delegarea a intrat în vigoare miercuri şi este valabilă până pe 7 februarie, informează Realitatea TV.

Delegarea atribuţiilor pentru perioada 1 – 7 februarie are loc „pe chestiuni curente”, „pentru a nu fi blocată activitatea ministerului”. Asta nu înseamnă că ministrul Florin Iordache nu va fi la birou în această perioada, a subliniat Cristina Liţa pentru Ziare.com.

O explicaţie pentru această decizie ar fi că ministrul Iordache, artizanul ordonanţei de modificare a Codurilor Penale, încearcă astfel să scape de răspunderea de a semna alte acte la minister.

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea