Duminică: Un nou PROTEST se anunță la Alba Iulia, în fața Prefecturii. FLASHMOB în Cetate, la Monumentul Eroilor, pentru Justiţie

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Noi proteste se anunță duminică seara la Alba Iulia. Albaiulienii vor protesta din nou, de la ora 18.00, în fața Prefecturii Alba, împotriva adoptării legilor justiției. Mobilizarea se face, ca de obicei, pe rețeaua de socializare, mesajul fiind: “Toți pentru Justiție”. Tot duminică, de la ora 19.30, în Cetate, la Monumentul Eroilor, va fi organizat un Flashmob pentru susținerea Justiției.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

“Duminică încercăm și altceva. Haideți să ne strângem cu toții la ora 19.30 la Monumentul Eroilor din capatul Bld. Transilvaniei și să facem cel mai mare flashmob pentru susținerea Justiției.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

După ce ne strângem, ne punem benzi negre pe ochi și vom sta în tăcere timp de 30 de minute. Fără să vedem, fără să putem spune ceva. Neputincioși. Așa cum va deveni Justiția în România.

Gestul nostru va susține petiția “Toți pentru Justiție” și va ajunge prin televiziuni și pe internet la întreagă Românie. Mesajul va fi pașnic, puternic și clar: “După adoptarea legilor justiției, magistrații din România vor deveni neputincioși în fața furtului, abuzului și violenței grupurilor infracționale din România. Și la fel vom deveni noi toți. Opriți modificarea legilor justiției!”.

Acest flashmob este ocazia de a sustine protestele si pentru cei care nu pot sa ajunga la Prefectura, de la ora 18 ! Va asteptam!”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Cetateanul 16 decembrie 2017 at 14:56

Nu vreau oile astea spălate pe creier o modificare a legii lui Napoleon in sec 21?

marcel popa 20 decembrie 2017 at 15:24

oricum blaga,berceanu ,videanu ,anastase sau udrea nu patesc nimic .asa ca schimbarea asta cu legile e o vrajeala.in alte tari nu exista dna,polonia,bulgaria,ungaria.la noi este si coruptii corup in continuare.

Comentariile sunt oprite