Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

DUMINICĂ| Concert de muzică sacră la Alba Iulia, susținut de Orchestra de Cameră ”Augustin Bena”, mezzosoprana Orsolya Veress şi soprana Silvana Coltor

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

concert muzica sacra alba iuliaAlbaiulienii sunt invitați duminică, 19 iunie 2016, la un concert de muzică sacră, la Catedrala Romano-Catolică din Alba Iulia. Este vorba despre un nou concert din cadrul Stagiunii 2016, susținut de Orchestra de Cameră ”Augustin Bena”.

Invitate special la eveniment sunt mezzosoprana Orsolya Veress şi soprana Silvana Coltor, două nume mari ale muzicii lirice internaţionale. Evenimentul se va desfășura cu începere de la ora 19.00.

Orchestra de Cameră ”Augustin Bena”, dirijată de Dan Liviu Cernat, a luat fiinţă în toamna anului 2013, fiind un nou proiect ambiţios al Consiliului Judeţean Alba. Anual, orchestra susţine o stagiune de zece concerte care au loc în localităţile urbane ale judeţului, fie în cadrul unor evenimente importante, fie de sine stătătoare.

În 19 iunie 2016, va avea loc, în Catedrala Romano-Catolică, un concert în care vor veni în faţa publicului albaiulian două nume mari ale muzicii lirice internaţionale: mezzosoprana Orsolya Veress şi soprana Silvana Coltor.

Intrarea este liberă.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba, în parteneriat cu Arhiepiscopia Romano – Catolică Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea