Duminică, 29 noiembrie, concert aniversar la Alba Iulia: Eveniment muzical de excepție susținut de corul Filarmonicii George Enescu din București și orchestra Filarmonicii din Sibiu

”În 300 de ani, Cetatea Alba Carolina n-a arătat niciodată mai frumos! Și n-a sunat vreodată mai bine!” promite Primăria Alba Iulia care are onoarea să vă invite la un concert-eveniment: ALBA AETERNA. Sunt 300 de ani de la prima piatră de temelie până la momentul la care Cetatea Alba Carolina și-a recâștigat strălucirea.

Orchestra de Camera Alba Iulia (3)Corul Filarmonicii George Enescu din București își împleteşte vocile de aur cu instrumentiştii de top ai Filarmonicii din Sibiu într-un eveniment muzical excepţional, duminică, 29 noiembrie, de la 4 după-amiaza, în Catedrala Romano Catolică Sfântul Mihail. Corul Filarmonicii George Enescu este una dintre cele mai apreciate formule corale mixte din Romania, iar de aceasta dată va fi completat în mod spectaculos şi deplin de instrumentiştii Orchestrei Filarmonicii de Stat din Sibiu, sub bagheta dirijorului Constantin Grigore. Programul conţine lucrări de partitură clasică, într-un concept vocal-simfonic perfect asimilat de rezonanţa robustă a catedralei Sfântul Mihail.

ELIT

Intrarea este liberă!

PROGRAMUL EVENIMENTULUI:

P. Mascagni – Intermezzo din Cavaleria Rusticana
E. Elgar – Pomp and circumstance
G. Verdi – Uvertura Forta Destinului
Tiberiu Olah – Intrarea in Alba Iulia
W.A. Mozart – Requiem – Lacrimosa
G. Verdi – Requiem – Dies Irae
G.F. Handel – Zadok the priest
A. Borodin – Dasurile Polovtiene
L. Van Beethoven – Oda Bucuriei
G.F. Handel – Aleluia

(Z.U.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

meloman 23 noiembrie 2015 at 19:10

Dl Bojin daca vede poza care prezinta marele eveniment, cred ca se va intrista, nu este Filarmonica Sibiu.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...