Duminică, 26 august: „Împreună suntem România”. Dezbatere la Muzeul Principia din Alba Iulia cu analistul politic Barbu Mateescu

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Duminică, 26 august, la Muzeul Principia din Alba Iulia va avea loc o dezbatere cu analistul politic Barbu Mateescu, „Împreună suntem România”, prima dintr-o serie de evenimente speciale dedicate Centenarului.

Centenarul Romaniei reprezinta, in egala masura, prilej de bucurie si sarbatoare, dar si de introspectie. Istoria ne-a dat sansa la auto-determinare si independenta, la unitate si unire acum 100 de ani.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Europa FM deschide drumul spre Alba Iulia pentru aniversarea Marii Uniri. Incepand cu luna august, Europa FM se va afla in cele mai importante orase ale tarii pentru o serie de evenimente speciale dedicate Centenarului la care vor participa jurnalisti, oameni de cultura, profesionisti si lideri de opinie pentru a reflecta la ceea ce este si ce poate deveni Romania.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

O platforma de dialog permanent pentru oamenii Romaniei, interactiva si transmisa live la radio si in mediul online.

Practic, sansa unei cat mai largi si cuprinzatoare analize care sa aduca in atentie libertatile, aspiratiile, dorintele, frustrarile, valorile sau esecul, meditatia si puterea exemplului, intr-o zona libera, definita ca o serie de dezbateri si evenimente denumite generic ”Impreuna suntem Romania”.

Ce a mers bine in Romania de dupa Marea Unire? Dar rau? E Romania una dintre natiunile norocoase ale Europei? E potentialul tarii suficient exploatat? Ce ne tine pe loc si ce poate merge altfel? Cum arata Romania ideala?

Va invitam sa participati la prima intalnire cu Alba Iulia, duminica, 26 august, de la ora 11, la Muzeul Principia alaturi de jurnalistul Teodor Tita si invitatul sau, sociologul si analistul politic Barbu Mateescu.

Dezbaterea va fi interactiva iar participarea publicului cu intrebari sau doar opinii este binevenita. Aceasta poate fi urmarita si live pe conturile de Facebook Radio Europa FM si Municipiul Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419