Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Dumincă, din nou mitinguri, la Alba Iulia, Aiud şi Blaj

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mitingurile din judeţul Alba, împotriva regimului Băsescu – Boc iau amploare. Se pare că apelul prefectului de Alba, Ştefan Bardan, prin care „mobilizatorii facebook” au fost ameninţaţi că vor fi amendaţi, a avut un efect invers celui scontat. În acest weekend au avut loc mitinguri anti – Băsescu şi anti- Boc în Ocna Mureş, Aiud şi Sebeş. Mai mult decât atât, pe reţeaua de socializare facebook a fost anunţat un nou miting la Alba Iulia pentru duminică, 22 ianuarie, ora 16,  cu începere din faţa hotelului Cetate. Într-unul din mesajele mobilizatoare postate pe facebook se arătă că: „Eu merg mâine  (n.r. dumincă) în faţă la hotel Cetate, la ora 16,00. Merg pentru că am curaj, merg pentu că am revendicări clare, merg pentru ca nu sunt telespectator B1tv, tvr, otv şi nici măcar alba tv. Merg pentru că sunt român! „

La Aiud, Ionela Danciu, cunoscuta luptătoare pentru drepturile mamelor care au tripleţi, declarată recent cetăţean de onoare al oraşului, are înca autorizaţie pentru protest şi pentru data de 22 ianuarie. Totodată, ea a solicitat vineri prelungirea autorizaţiei, astfel că la Aiud, se anunţă o nouă săptămână de proteste împotriva comasării alegerilor, anti-Băsescu şi Boc.

Pentru prima dată a fost anuţată şi la Blaj, o întâlnire de protest, în faţa hotelului Târnavele pentru duminică, 22 ianuarie, ora 16.

PDL Alba, la bal, românii, în stradă.

La această oră, toată „floarea” PDL-ului din judeţul Alba se află la balul ASTRA, în Aiud, probabil pentru a pregăti lansarea candidaturii secretarului de stat Oana Badea la primăria Aiud, candidatură anunţată de către senatorul Alexandru Pereş săptămâna trecută într-o conferinţă de presă. Deşi a promis că nu va face politică ” şi că Astra va promova valorile aiudene, fară implicatii politice ” , Oana Badea a avut tendinţa de a acapara toată manifestarea. Cu toate că ASTRA este o asociaţie pentru cultura şi literatura poporului român, la bal, oamenii de cultură şi scriitorii din judeţul Alba, nu au prea fost reprezentaţi, manifestarea semănând  mai degrabă cu o adunare de partid.

foto: arhivă

avocat Zelu Popa

http://www.ziarulunirea.ro/alba-iulia-un-nou-miting-de-protest-spontan-in-cetate/


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale Chiar dacă bonusurile de Paşte nu sunt atât de populare ca primele de Crăciun, perioadă care coincide cu bilanţul unui an, există diverse forme de recompensare a angajaţilor care nu încarcă fiscal angajatorul. Cadoul în numerar de 300 lei este asimilat veniturilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea