Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Drogurile, flagel tot mai comun în Alba: Un bărbat, trimis în judecată după ce a fost prins conducând sub influența stupefiantelor și cu punguțe de canabis în mașină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Drogurile, flagel tot mai comun în Alba: Un bărbat, trimis în judecată după ce a fost prins conducând sub influența stupefiantelor și cu punguțe de canabis în mașină

Un bărbat din Alba a fost trimis în judecată sub acuzaţia săvârşirii infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu fără drept.

La data de 2 februarie, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară la Tribunalul Alba, iar motivarea a fost făcută publică pe portalul rejust.ro.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În actul de sesizare al instanţei s-a reţinut în fapt că, în data de 12.07.2022, în jurul orei 23:10, inculpatul conducea un autoturism, pe autostrada A10, fiind oprit de organele de poliție.

Organele de poliție au procedat la efectuarea unui control asupra autoturismului, ocazie cu care au identificat următoarele: un plic în care se află masă vegetală; un dispozitiv de mărunțire ce conține masă vegetală; o cutie care conținea o folie din aluminiu în care se afla masă vegetală.

Fiind întrebat despre bunurile și substanțele identificate, inculpatul a afirmat în fața organelor de poliție că sunt substanțe interzise și că a consumat o parte din aceste substanțe în data de 11.07.2022.

Inculpatul a fost testat cu aparatul Drager-Drugtest în vederea depistării consumului de substanțe psihoactive, ocazie cu care aparatul a indicat o valoare pozitivă pentru CANNABIS (THC).

În drept, în rechizitoriu s-a reţinut că, faptele inculpatului constând în aceea că în data de 12.07.2022 a deținut cantitatea de 1,1509 grame de cannabis pentru consumul propriu fără drept, întrunesc elementele constitutive ale infracțiunilor de deținere de droguri de risc pentru consum propriu fără drept

Decizia poate fi atacată cu drept de apel în termen de 3 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea