Rămâi conectat

Politică Administrație

Dragoș Crișan, ales președinte al organizației municipale PSD Aiud: „Nu mă feresc să pun umărul la construirea noului PSD și la nivel județean”

Bera Larisa

Publicat

în

Dragoș Crișan, ales președinte al organizației municipale PSD Aiud: „Nu mă feresc să pun umărul la construirea noului PSD și la nivel județean”

Miercuri, 7 august, Dragoș Crișan a fost ales președinte al organizației municipale PSD Aiud, având susținerea colegilor săi social-democrați. În noua sa funcție, Crișan se angajează să dezvolte orașul Aiud și să contribuie la bunăstarea locuitorilor săi.

Citește și: Comunicat presă | Un nou început pentru PSD Alba Iulia: Voicu Vușcan a fost ales președinte al organizației municipale

Noul președinte a exprimat aprecierea sa pentru încrederea acordată și a subliniat importanța îndeplinirii programului politic și administrativ propus. În acest an, PSD Aiud a obținut cel mai mare număr de voturi pentru administrația locală, Consiliul Județean și președinția Consiliului Județean, reflectând încrederea cetățenilor și impunând o responsabilitate crescută pentru perioada următoare.

„De astăzi, suntem împreună o echipă puternică al cărei principal țel este dezvoltarea Aiudului și bunăstarea aiudenilor. Le mulțumesc colegilor mei și îi asigur că îmi voi pune toată priceperea și determinarea pentru a îndeplini programul politic și administrativ pe care l-am propus” a transmis Dragoș Crișan pe pagina de Facebook.

Crișan a evidențiat că acest succes este rezultatul muncii de echipă și că implementarea promisiunilor făcute în campanie va fi realizată prin colaborare strânsă. De asemenea, a declarat că va contribui activ la consolidarea PSD la nivel județean, alături de colegii săi Corneliu Mureșan, deputatul Beniamin Todosiu și Florin Tomuța, pentru a oferi o alternativă puternică cetățenilor județului Alba.

„Închei spunând că nu mă feresc să pun umărul la construirea #nouluiPSD și la nivel județean, astfel încât voi face echipă pentru conducerea PSD Alba alături de colegii mei Corneliu Muresan , deputatul Beniamin Todosiu și Florin Tomuța.
Doar împreună suntem puternici și putem oferi alternativa pe care cetățenii județului Alba o așteaptă!” a adăugat Dragoș Crișan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Lucrările de extindere a conductei de gaz în Sântimbru Fabrică, finalizate: Urmează executarea branșamentelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lucrările de extindere a conductei de gaz în Sântimbru Fabrică, finalizate: Urmează executarea branșamentelor Lucrările de extindere a conductei de gaz în Sântimbru Fabrică au fost finalizate, au anunțat reprezentanții administrației locale de la Sântimbru. Urmează executarea branșamentelor și remontarea pavelelor scoase pentru realizarea proiectului. Citește și: FOTO | Lucrări de reabilitare la Școala din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea