Dr. Eugenia Vitan: Corpul uman sau perfecţiunea naturii – De ce să o stricăm?

Corpul uman, de la naştere, trebuie să se adapteze în fiecare clipă, mereu şi mereu, la noile coordonate ale mediului în care se află în momentul respectiv, ca să poată să dobândească un echilibru între diversele sale organe, precum  şi între sine şi spaţiul în care se află.

Cu alte cuvinte, duce o “luptă“ continuă pentru a se menţine… viu, funcţional.

ELIT

Această adaptare înseamnă, de fapt, o armonizare cu tot ce este în jurul său, înseamnă un schimb permanent de informaţie energetică (termică, mecanică, electrică, magnetică, gravitaţională etc).

Viaţa modernă supune corpul uman la o accelerare tot mai mare a adaptării, prin urmare, la o uzură accelerată.

Aşa ajungem să discutăm tot mai frecvent de scăderea imunităţii corpului nostru şi de apariţia tot mai multor cazuri de boli grave, care duc la pierderea de vieţi la vârste din ce în ce mai mici, precum şi de apariţia tot mai frecventă de  anomalii  fizice şi psihice.

ADEZIUNE PLUS ALBA

Astfel ajungem să constatăm că vârsta noastră biologică este mai mare decât cea cronologică, adică arătăm şi ne simţim mai bătrâni, mai uzaţi.

Oare “modernizarea vieţii“, aşa cum evoluează în prezent, nu a deraiat de la sensul pozitiv, constructiv, în care a fost concepută?

Modernizarea vieţii noastre  ar trebui să asigure un trai mai bun, prelungirea duratei de viaţă, accesul mai facil la progres, convieţuirea  în armonie atât între noi, oamenii, cât şi între noi şi celelalte forme vii de existenţă.

Şi la ce asistăm tot mai îngrijoraţi în ultimile decenii?

Distrugerea viu-lui (plante, insecte, animale,… om) în mod sistematic, organizat, prin chimizări excesive (ale solului, culturilor, aerului, hranei animalelor; deversări de chimicale în apele curgătoare; prelucrarea chimică a hranei noastre de toate zilele), defrişări abuzive, vânarea animalelor până la dispariţia definitivă a unor specii, creşterea numărului focarelor  de conflict armat

Omul este treptat forţat să nu mai aibă schimbul ancestral, firesc, cu elementele naturale pure (sol, aer, apă) sau cu semenii săi, cu care a învăţat să trăiască în armonie şi  să simtă plăcerea de a vieţui.

Acum se promovează viaţa trăită în viteză excesivă – vezi viteza succedării imaginilor filmelor în prezent, avalanşa informaţiilor din media,  promovarea publicităţii care îndeamnă la achiziţii de autoturisme, telefoane mobile, tablete etc. care te fac să trăieşti la “viteză maximă”, să trăieşti “beţia adrenalinei”…

In prezent se promovează în viaţa noastră tot mai mult plasticul, acest material cu mare potenţial cancerigen, care se pare că a devenit materialul ce ne guvernează viaţa şi ne invadează spaţiul, nefiind biodegradabil.

Viaţa suferă o artificializare continuă prin plasticul care a înlocuit lutul, sticla, lemnul, piatra dar… şi prin consumul alimentelor care au ajuns să nu mai conţină, decât în mică măsură, ceva din bogăţia imensă a naturii.

Simţim cu toţii că viaţa ne devine tot mai tensionată, corpul nostru este tot mai solicitat iar psihicul nostru ne atrage atenţia că mulţi dintre noi pierdem plăcerea de a trăi (au crescut numărul insomniacilor şi depresivilor, numărul sinuciderilor, numărul consumatorilor de droguri şi alcool, a crescut numărul oamenilor debusolaţi şi agresivi).

Oare trebuie să fie un experiment global testarea limitelor de adaptare a corpului uman la artificializarea vieţii, la chimizarea vieţii, la arderea etapelor traiului la vitezele mari, la iradierea cu doze mici de unde (gamma, infraroşii, electromagnetice etc.), la conceperea urmaşilor tot în mod artificial?

Deja sunt tot mai multe voci medicale care atrag atenţia asupra modificărilor apărute în materialul genetic pe care, fiecare dintre noi , îl transmitem generaţiilor viitoare, tocmai din cauza acestor manipulări care nu au nimic în comun cu progresul omenirii şi cu intenţia de relaţionare armonioasă.

Trebuie ca fiecare dintre noi, atât cât ne stă în putinţă, să ne ajutăm pe noi înşine, ca omenire, prin gesturile mici dar cu efecte mari în timp :

– să achiziţionăm alimente bio-ecologice de sezon, de la semenii noştri, care fac efortul să păstreze tradiţia agrară în mica lor gopodărie;

– să nu încurajăm cumpărarea de provizii în ambalaje de plastic;

– să ne mişcăm pe jos sau cu bicicleta mai mult;

– să nu permitem  să ni se otrăvească solul, aerul şi apa, să ni se distrugă pădurile;

– să nu acceptăm să ne transformăm în depozitarii aşa-ziselor “oferte promoţionale cu discount-uri” de medicamente, uitând că alimentaţia naturală + mişcarea zilnică în aer liber înseamnă, de fapt, sănătate;

– să nu ne irosim energia vitală lăsându-ne atraşi în conflicte, răutăţi, activităţi negativiste care ne antrenează într-un iureş consumator de sănătate, de bucuria de a trăi.

Omul are dotarea fizico-psihico-energetică care îl face capabil să-şi menţină echilibrul individual în trecerea  prin experienţele vieţii.

Asupra acestei dotări se acţionează, alterând-o clipă de clipă prin mijloacele amintite, în numele profitului, cum este cunoscut oficial.

Progresele cercetării ştiinţifice, care nu generează profit, precum  tehnologia Magrav (bazată pe efectul combinat magnetism – gravitaţie), sunt trecute sub tăcere sau, şi mai rău, sunt subminate ( https://www.youtube com/ watch/v=LxDsI9aNXgo).

De ce?

Pentru că ar trebui să se schimbe radical actualele concepţii privind sănătatea populaţiilor globului, organizarea statelor şi menţinerea diferenţelor între standardele de viaţă (sărac / bogat).

Ar fi în pericol interesele companiilor multinaţionale ce deţin monopolul pe diverse domenii, ceea ce le face să se opună acestor dezvăluiri care ar ajuta omenirea.

Cercetările lui Mehran Keshe au pornit de la efortul de a înţelege cum îşi pot autoîntreţine mişcarea, în Univers, planetele, stelele, galaxiile, de miliarde de ani. Au fost prezentate aplicaţii în diverse domenii, printre care şi cel al sănătăţii. Metodele Keshe operează direct la nivelul structurilor plasmatice şi atomice ale corpului uman.

Revista Lumea nr. 1/2016: “Odată ce boala este diagnosticată, reactorul plasmatic este calibrat pe configuraţia şi frecvenţa necesare corpului afectat. Sistemul poate stimula organismul prin intermediul câmpurilor energetice în direcţia inversării unor procese maladive sau pentru deschiderea unor blocaje pentru a resorbi anumite structuri materiale (inflamaţii, calculi, polipi, celule canceroase) sau pentru a stimula regenerarea unor zone afectate”. “Procedura nu presupune pastile, injecţii şi nici efecte secundare, precum în cazul medicinii actuale”.

Rezultatele benefice concrete, pe voluntari care au epuizat formele de tratament convenţionale, i-au făcut pe membrii Fundaţiei Keshe să afirme: “Tot ce vă prezentăm poate părea mult prea frumos ca să fie adevărat. Dar cu toate acestea, este vorba despre nişte fapte“  (revista Lumea, nr. 1/2016).

Chiar dacă 10% din beneficiile aduse de un astfel de studiu ştiinţific poate fi pus în slujba îmbunătăţirii vieţii oamenilor şi tot este un motiv suficient de a face cunoscut progresul pe care îl aduce şi de a fi receptiv oricare guvern la a-şi ocroti naţia.

Oare câte astfel de progrese ştiinţifice benefice pentru omenire sunt trecute sub tăcere?

În schimb, suntem terorizaţi zilnic cu ştiri terifiante: dezastre naturale, agresiuni domestice sau sexuale, crime sângeroase, victime din războaie, epidemii de boli mortale etc.

Părerea cercetătorului Mehran Keshe privind implementarea acestei tehnologii, de care se ocupă de peste 20 ani, este că “aplicarea noii tehnologii pe scena mondială trebuie decisă acum de către guverne. Însă guvernele marilor ţări trebuie să ofere şi să ajute, şi nu să jefuiască, aşa cum au făcut timp de secole”.

În concluzie, depinde în parte şi de noi, cei mulţi, să ne reconectăm cu natura  sau… să continuăm pe actuala cale a „modernizării” vieţii.

Cabinetul medical dr. Eugenia Vitan se află pe strada Cloșca din Alba Iulia, nr 8, iar pentru informații și programări aveți la dispoziție numerele de telefon: 0258-701077, 0751-415104.

Dr. Eugenia VITAN

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Simulările pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat vor avea loc și în acest an! Ministerul Educației: „Din simulări va rezulta nivelul cunoștințelor elevilor”

Anunțul a fost făcut de Ministerul Educației, iar președintele Consiliului Național al Elevilor a declarat că propunerea acceptată de Minister… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Crește numărul românilor care se vaccinează anti-COVID: Vaccinul Pfizer BioNTech administrat unui număr de peste 76.000 de persoane până în prezent

Aproximativ 18.000 de cadre medicale din România au fost vaccinate împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore, acesta fiind cel… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Unii patroni anunță că nu îi vor primi la muncă pe cei nevaccinați. 5 milioane de angajați își așteaptă rândul la vaccinare

Angajatorii sunt cei care îi înscriu pe liste pe angajați, 5 milioane dintre aceștia își așteaptă rândul la vaccinare. Romania… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Orice angajat din România va putea să lucreze până la vârsta de 70 de ani, dacă doreşte: Anunțul ministrului Muncii

Raluca Turcan, ministrul Muncii, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă că orice angajat din România va putea să lucreze,… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Restricții mai DURE de intrat în Marea Britanie. Prezentarea testului COVID negativ și carantinarea, necesare

Începând cu săptămâna viitoare, este nevoie de prezentarea unui test COVID negativ efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Haos la Ministerul Sănătății: Un angajat a trimis spitalelor o somație greșită privind vaccinarea

Haos la Ministerul Sănătății după ce un angajat a trimis spitalelor o somație greșită privind vaccinarea. La câteva ore după… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

INFOTRAFIC: Restricții de circulație, vineri, pe Valea Oltului, pentru decolmatarea șanțurilor de aluviuni . Recomandări pentru șoferi

Traficul se va desfășura dirijat, vineri, 8 ianuarie, pe Valea Oltului, DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 227 și… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro