Rămâi conectat

Actualitate

Două premii pentru olimpicii de la Şcoala Gimnazială „Axente Sever” din Aiud, la faza naţională

Alexandra Mates

Publicat

în

Dacă pentru majoritatea elevilor, săptămâna „Să ştii mai multe, să fii mai bun!” a însemnat  o oarecare relaxare prin activităţi educative, pentru unii a fost o continuare a muncii de peste an, aceştia participând la concursurile şi olimpiadele şcolare, ajunse la faza naţională.

De la Şcoala Gimnazială „Axente Sever” Aiud au participat doi elevi care s-au întors cu succes, spre lauda lor şi cinstea profesorilor şi a părinţilor. Elevul Natan Eden Muntean, din clasa a VIII-a A, pregătit de prof. Filimon Ildiko, a participat la olimpiada de fizică de la Satu Mare, obţinând medalia de bronz (locul 20), iar eleva Teodora Ilea , din clasa a VI-a B, pregătită de prof. Elena Boldor, a ocupat locul 10, fiind răsplătită cu premiul special pentru simţ critic şi gust estetic, la olimpiada de limba şi literatura română „Mihai Eminescu” desfăşurată la Iaşi.

Felicitări atât elevilor cât şi profesorilor care i-au pregătit!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O parte dintre pensionari ar putea să returneze ajutorul social primit: Anunțul Casei de Pensii

Bogdan Ilea

Publicat

în

O parte dintre pensionari ar putea să returneze ajutorul social primit: Anunțul Casei de Pensii Anunț îngrijorător, transmis de Casa de Pensii, pentru anumiți pensionari. Aceștia ar putea să fie puși să înapoieze ajutorul social primit, în cazul în care nu respectă anumite obligații. Citește și: Legea pensiilor 2024: Perioadele care nu se iau în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea