Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Două persoane date în urmărire la nivel național, depistate şi reţinute de poliţiştii din Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Poliţiştii Compartimentul Urmăriri din cadrul  Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Politie Judeţean Alba au reuşit, joi, 15 mai, identificarea şi reţinerea lui R.M.B., de 27 de ani, din municipiul Alba Iulia, care era urmărit la nivel naţional.

Potrivit reprezentantului IPJ Alba, pe numele acestuia Judecătoria Alba Iulia a emis în luna ianuarie 2013 un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 zile, pentru comiterea unei infracţiunii de tâlhărie.

În aceeași zi, pe raza municipiului Alba Iulia, a fost depistat și T.G.F., de 25 de ani, din comuna Bucerdea Grînoasă, pe numele căruia Judecătoria Alba Iulia a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare, pentru comiterea unei infracţiuni de furt calificat în formă continuă.

Ambele persoane au fost depuse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Programul pentru recalcularea pensiilor este gata. Anunțul făcut de Ministerul Muncii

Bogdan Ilea

Publicat

în

PENSII 2024: Programul pentru recalcularea pensiilor este gata. Anunțul făcut de Ministerul Muncii În ce mod vor fi modificate pensiile românilor odată cu recalcularea din septembrie a fost explicat de către Simona Bucura-Oprescu. Ministrul Muncii a vorbit și despre ce trebuie vârstnicii să facă pentru a le fi adăugate la pensie și sporurile primite pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea