Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Două mame din ALBA au fost bătute de proprii fii: Cum au fost aceștia pedepsiți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două mame din ALBA au fost bătute de proprii fii: Cum au fost aceștia pedepsiți

La data de 21 octombrie 2022, polițiștii Postului de Poliție Valea Lungă au fost sesizați de către o femeie de 68 de ani, din comuna Valea Lungă, cu privire la faptul că a fost agresată de fiul ei.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în 20 octombrie 2022, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 38 de ani, i-ar fi aplicat reclamantei o lovitură și ar fi împins-o.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, polițiștii Postului de Poliție Valea Lungă au emis, față de bărbat, ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

La data de 22 octombrie 2022, polițiștii de ordine publică, din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, au fost sesizați de către o femeie de 48 de ani, din municipiul Alba Iulia, cu privire la faptul că a fost agresată de fiul ei.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în data de 22 octombrie 2022, în jurul orei 15,20, pe fondul unor discuții contradictorii, tânărul, în vârstă de 23 de ani, i-ar fi aplicat reclamantei o lovitură.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, polițiștii Biroului Ordine Publică au emis, față de tânăr, ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pacienții asigurați în sistemul de sănătate ar putea beneficia de un nou drept: Ce presupune terapia durerii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pacienții asigurați în sistemul de sănătate ar putea beneficia de un nou drept: Ce presupune terapia durerii Pacienții asigurați în sistemul de sănătate se vor bucura de un nou drept – terapia durerii, potrivit unui proiect de lege aflat la Senat. Deși extrem de supărător, simptomul a fost neglijat până acum pentru că tratamentul bolii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea