Rămâi conectat

Politică Administrație

Două candidate, la concursul pentru ocuparea celor două funcții de inspector școlar general adjunct

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două candidate, prof. Mirela Monalisa Borza și prof. Carmen Vasilca, s-au înscris la concursul pentru ocuparea celor două funcții de inspector școlar general adjunct al IȘJ Alba, ce se va desfășura în perioada 19 mai – 10 iunie 2016 la sediul Ministerului Educației Naţionale și Cercetării Științifice.

ISJ Alba06Dosarele pentru candidatură s-au putut depune până în 4 mai.

Borza Mirela Monalisa, profesor pentru învățământul primar și inspector pe dezvoltarea resursei umane, iar Carmen Vasilca este profesor de limba și literatura română și inspector la aceeași disciplină.

Interimatul funcțiilor de inspector școlar general adjunct al IȘJ Alba este deținut, în prezent, de Monalisa Borza și Narcisa Ioana Bucureștean.

Probele de concurs se vor desfășura în perioada 19 mai – 10 iunie 2016 la sediul Ministerului Educației Naţionale și Cercetării Științifice.

Metodologia de concurs, bibliografia de concurs, modelele de curriculum vitae, declarația pe propria răspundere, fișele de evaluare a probelor, fișa cadru a postului de inspector școlar general adjunct, precum și lista documentelor necesare înscrierii la concurs se afișează atât la sediul Ministerului Educației Naţionale și Cercetării Științifice, cât și la sediul Inspectoratului Școlar Județean Alba.

Concursul se organizează în baza Metodologiei de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcțiilor de inspector școlar general, inspector școlar general adjunct din inspectoratele școlare și de director al casei corpului didactic, aprobată prin OMECTS nr. 5557/7 octombrie 2011, cu modificările şi completările ulterioare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea