Rămâi conectat

Ştirea zilei

Dosarul șantajului de 100.000 de euro : Tică Ilie, din Alba Iulia, rămâne în arest preventiv, contestația sa fiind respinsă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tică Ilie, bărbatul de 50 de ani din Alba Iulia, acuzat că a șantajat un om de afaceri rămâne în arest preventiv, după ce Tribunalul Alba a respins contestația făcută de inculpat, decizia fiind definitivă.  

Tribunalul Alba a respins, joi, 13 iulie 2017, contestația formulată de inculpatul Tică Ilie. Acesta a fost arestat preventiv sâmbătă, la Judecătoria Cîmpeni, în dosarul în care sunt cercetați cinci inculpați.

Ceilalți patru, printre care și fii lui Tică Ilie (Tică Ilie junior și Tică Sergiu Sorin) vor fi cercetați sub control judiciar. Inculpaţii au fost reţinuţi şi duşi la audieri la sediul IPJ Alba, vineri, în urma unor percheziţii, după ce un om de afaceri din Apuseni, de 57 de ani, a reclamat că le-ar fi plătit 100.000 de euro, în perioada iunie 2016 – martie 2017, pentru ca familia sa să nu-i afle secretul.

Potrivit IPJ Alba, la data de 06.07.2017, poliţiştii de investigaţii criminale au efectuat 9 percheziţii domiciliare la 5 suspecţi de comiterea infracţiunilor de şantaj în formă continuată, şantaj, complicitate la şantaj în formă continuată şi tăinuire, prejudiciul reclamat de persoana vătămată fiind de 100.000 euro.

Victima a reclamat că, după ce a împrumutat 30.000 de euro de la unul dintre suspecţi, a fost şantajat de acesta şi ceilalţi din grupul vizat, astfel încât în final le-ar fi dat banii. Cu ocazia efectuării celor 9 percheziţii domiciliare, la locuinţele suspecţilor (T.I. de 50 de ani, I.T. de 30 de ani, T.S. de 27 de ani, T.M. de 29 de ani, toţi din Alba Iulia şi la S.I. de 34 de ani din Bucerdea Grânoasă), precum şi la sediile societăţilor administrare de către unul dintre suspecţi (Tică Ilie) au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri (laptop-uri, o unitate PC, telefoane mobile, dispozitive de stocare si înregistrare), sume de bani şi înscrisuri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia continuă investițiile în aparatură medicală de ultimă generație, pentru a asigura servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Recent, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea