Rămâi conectat

Ştirea zilei

Dosarul Berbeceanu: Martorii acuzării, audiați până în prezent, au DEMOLAT învinuirile aduse de Mureșan, Cean și Muntean!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Evoluţie spectaculoasă în procesul de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în care fostul şef al BCCO Alba este atât inculpat, cât şi parte vătămată, scrie hunedoaralibera.ro.

După aproape o lună de audieri a primilor martori citaţi în dosar, se constată că toţi infirmă pe rând declaraţiile celor trei acuzatori ai lui Traian Berbeceanu: Ioan Mureşan (fost procuror şef DIICOT Alba), Alin Muntean (fost ofiţer de poliţie judiciară) şi Nicolaie Cean (fost procuror DIICOT).

În ultimele trei săptămâni, la Înalta Curte de Casaţie şi Justitţie au fost citaţi pe rând ca martori în dosar: Cătălin Nicolescu, col. Daniel Borhină (şef SRI Hunedoara), Marius Filimon (şef SIPI Hunedoara), Ciprian Baboş, Valentin Paliştan, Lucian Baboş şi chestor de poliţie Ioan Căbulea (şef IPJ Alba). Niciunul din cei care au fost audiaţi nu a confirmat acuzaţiile celor trei autori ai dosarului în baza căruia comisarul şef Berbeceanu a fost reţinut şi ulterior arestat, chiar dacă au fost citaţi la cererea acestora!

Pe lângă faptul că toate depoziţiile au fost în favoarea comisarului şef Traian Berbeceanu, acestuia instanţa supremă i-a admis toate cererile de probaţiune.

Sursa: hunedoaralibera.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea