Dosarul Berbeceanu: Martorii acuzării, audiați până în prezent, au DEMOLAT învinuirile aduse de Mureșan, Cean și Muntean!

Evoluţie spectaculoasă în procesul de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în care fostul şef al BCCO Alba este atât inculpat, cât şi parte vătămată, scrie hunedoaralibera.ro.

traian-berbeceanuDupă aproape o lună de audieri a primilor martori citaţi în dosar, se constată că toţi infirmă pe rând declaraţiile celor trei acuzatori ai lui Traian Berbeceanu: Ioan Mureşan (fost procuror şef DIICOT Alba), Alin Muntean (fost ofiţer de poliţie judiciară) şi Nicolaie Cean (fost procuror DIICOT).

ELIT

În ultimele trei săptămâni, la Înalta Curte de Casaţie şi Justitţie au fost citaţi pe rând ca martori în dosar: Cătălin Nicolescu, col. Daniel Borhină (şef SRI Hunedoara), Marius Filimon (şef SIPI Hunedoara), Ciprian Baboş, Valentin Paliştan, Lucian Baboş şi chestor de poliţie Ioan Căbulea (şef IPJ Alba). Niciunul din cei care au fost audiaţi nu a confirmat acuzaţiile celor trei autori ai dosarului în baza căruia comisarul şef Berbeceanu a fost reţinut şi ulterior arestat, chiar dacă au fost citaţi la cererea acestora!

Pe lângă faptul că toate depoziţiile au fost în favoarea comisarului şef Traian Berbeceanu, acestuia instanţa supremă i-a admis toate cererile de probaţiune.

Sursa: hunedoaralibera.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Prometeu 12 februarie 2015 at 0:51

Subiectul nu mai are interes. Hai toata lumea acasa. 🙂

Așa zis-a Burebista 12 februarie 2015 at 8:00

Mă bucur. Dreptatea să invingă!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...