Rămâi conectat

Curier Județean

Dosare penale pentru șase tineri din Alba care comercializau fără drept articole pirotehnice. Peste 2.000 de produse confiscate de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape 3.000 de articole cu conţinut pirotehnic au fost confiscate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, în urma unor controale făcută într-o piaţă din municipiul Alba Iulia. Poliţiştii au depistat 6 persoane ce ofereau spre vânzare, fără drept, astfel de articole.    

În zilele de 27 și 28 decembrie a.c., poliţiştii  Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din IPJ Alba au desfăşurat mai multe controale în zona uni pieţe din municipiul Alba Iulia, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor legate de comercializarea articolelor cu conținut pirotehnic.

Cu ocazia acestor controale, au fot depistaţi 6 tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 33 de ani, toţi din Alba Iulia, ce ofereau spre vânzare, articole pirotehnice din categoria F2 (artificii şi petarde). Faţă de aceştia, au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de „operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.

Poliţiştii au găsit şi confiscat 2.972 de astfel de articole, ce erau depozitate, temporar, de către cei 6 bărbaţi, în diferite locuri greu accesabile (pe acoperișul postului de transformare a curentului electric, în tomberoane, sub aparatele exterioare de aer condiționat, ale unor societăţi comerciale din piaţă).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba în anul 2023, ajutate de AJOFM

Bogdan Ilea

Publicat

în

Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba în anul 2023, ajutate de AJOFM În cadrul ședinței de colegiu prefectural, directorul AJOFM Alba a prezentat obiectivele avute anul trecut. Aproximativ 6500 de persoane au intrat pe piața muncii și aproape 13.000 de oameni au fost ajutați prin servicii de informare și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea