Rămâi conectat

Actualitate

Dosare penale pentru doi copii din Blaj, suspectați că au furat o maşină de tocat carne şi un cazan pentru țuică

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În baza datelor şi informaţiilor obţinute în cadrul activităţii de cercetare a locului faptei coroborate cu cele obţinute în cadrul activităţilor investigative, la data de 8 aprilie poliţiştii judiciari au stabilit că doi minori de 13 şi respectiv 15 ani sunt principalii suspecţi ai unui furt comis în noaptea de 1 spre 2 aprilie.

Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată atunci cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns într-un imobil situat pe strada Clujului din municipiul Blaj de unde au sustras mai multe bunuri în valoare totală de aproximativ 300 lei.

Potrivit IPJ Alba, “cu ocazia cercetării locului faptei partea vătămată a reclamat poliţiştilor că în noaptea de 1 spre 2aprilie 2013, persoane necunoscute au sustras din bucătăria de vară o maşină de tocat carne şi un cazan pentru țuică, confecţionat din alamă.

În cauză se continuă cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat, faptă prev. si pedepsită  de art. 208, 209, alin.1,lit. i din Codul Penal.”

foto poliție


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea