Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Dosare penale pentru conducere fără permis, pentru 4 tineri mopediști surprinși în trafic, de polițiștii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru tineri care au ieșit zilele trecute la plimbare cu mopedul, fără să dețină permis de conducere, au avut ghinion și au fost depistați în trafic, de polițiștii din Alba. Pe fiecare dintre aceștia, distracția i-a costat câte un dosar penal:

*La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 22.15, poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei l-au depistat pe un tânăr de 28 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un moped,pe raza comunei Jidvei, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de mopedist, a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

*La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 01.20, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acţionau pe DC-141 C, între localitățile Lunca şi Cenade, au oprit, pentru control, un autoturism ce era condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Micăsasa, judeţul Sibiu. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de acesta a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

*La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 13.45, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj , în timp ce acţionau pe strada Titu Maiorescu din comuna Bucerdea Grânoasă, l-au depistat pe un tânăr de 25 de ani, din comună, ce circula cu un mopred, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

*În aceeaşi zi, în jurul orei 20.30, poliţiştii rutieri din Abrud l-au depistat pe un tânăr de 18 ani, din comuna Roşia Montană, în timp ce circula cu un moped neînmatriculat, pe DN 74A. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea