Dosare penale pentru conducere fără permis, pentru 4 tineri mopediști surprinși în trafic, de polițiștii din Alba

Patru tineri care au ieșit zilele trecute la plimbare cu mopedul, fără să dețină permis de conducere, au avut ghinion și au fost depistați în trafic, de polițiștii din Alba. Pe fiecare dintre aceștia, distracția i-a costat câte un dosar penal:

*La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 22.15, poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei l-au depistat pe un tânăr de 28 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un moped,pe raza comunei Jidvei, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de mopedist, a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

*La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 01.20, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acţionau pe DC-141 C, între localitățile Lunca şi Cenade, au oprit, pentru control, un autoturism ce era condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Micăsasa, judeţul Sibiu. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de acesta a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

*La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 13.45, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj , în timp ce acţionau pe strada Titu Maiorescu din comuna Bucerdea Grânoasă, l-au depistat pe un tânăr de 25 de ani, din comună, ce circula cu un mopred, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

*În aceeaşi zi, în jurul orei 20.30, poliţiştii rutieri din Abrud l-au depistat pe un tânăr de 18 ani, din comuna Roşia Montană, în timp ce circula cu un moped neînmatriculat, pe DN 74A. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...