// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Dosar penal pentru un tânăr din Săsciori. A produs mai multe distrugeri într-o mașină lăsată nesupravegheată și a sustras suma de 20 de lei

Poliţiştii din Sebeş l-au identificat, cu operativitate, pe un tânăr din comuna Săsciori ca persoană bănuită de comiterea unor infracţiuni de distrugere şi furt.

La data de 24 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţie Municipiului Sebeş l-ai identificat pe un tânăr de 20 de ani comuna Săsciori, ca bănuit de comiterea unor infracțiuni de furt şi distrugere ce au fost sesizate poliţiei în dimineaţa aceleiaşi zile.

Se pare că tânărul ar fi profitat de faptul că o femeie şi-a lăsat maşina cu portiere neasigurate, ar fi pătruns în interiorul acesteia şi ar fi distrus maneta de semnalizare şi cea de acţionare a ştergătoarelor şi ar fi sustras suma de 20 de lei.

Faţă de acesta, poliţiştii au întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt şi distrugere.

Pentru a nu deveni victimele ale infracțiunilor de furt din autovehicule, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă cetăţenilor:

 

  • Asiguraţi autoturismul chiar dacă lipsiţi din el doar câteva minute;
  • Evitaţi să păstraţi în autoturism acte de identitate, permis de conducere, documente de înmatriculare a maşinii, documentele firmei, cărţi de credit, ordine de plată sau orice alte înscrisuri de valoare;
  • Închideţi complet geamurile când părăsiţi autoturismul, chiar pentru scurt timp. Un geam lăsat uşor întredeschis vă poate da peste cap toate precauţiile folosite.

Reamintim tuturor faptul că LĂSAREA LA VEDERE A BUNURILOR ÎN AUTOTURISM (telefoane, genţi sau portofele chiar şi goale, sisteme audio cu faţa detaşabilă, GPS ş.a.) ne expune riscului de a deveni victime!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419