Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

DOSAR PENAL pentru un tânăr de 21 de ani din Unirea, prins de polițiști conducând pe raza localității, fără a deține permis de conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 26 noiembrie 2019, în jurul orei 15,00, polițiștii din Unirea l-au depistat pe un tânăr de 21 de ani, din Unirea, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Pomilor din comună, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La data de 26 noiembrie 2019, în jurul orei 20,30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș, în timp ce acționau pe DN1,  au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat.

Șoferul a ignorat semnalul polițiștilor și și-a continuat drumul, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea lui, pe DN 1 și mai apoi pe un drum secundar, spre localitatea Dumbrava, loc în care șoferul a abandonat autoturismul și a încercat să fugă.

Polițiștii au reușit să-l prindă și l-au identificat în persoana unui bărbat de 31 de ani, din comuna Unirea.

Acesta emana miros de alcool, iar polițiștii i-au cerut să se supună testării cu aparatul etilotest sau recoltării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul a refuzat ambele variante, motiv pentru care polițiștii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de a se supune prelevării mostrelor de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită Sâmbătă seară, Lumina Sfântă a ajuns de la Ierusalim la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, după ce a fost preluată de pe aeroportul din Sibiu de către o delegație a Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia. În noaptea de 4 spre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea