Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Dosar penal pentru un bărbat din Roșia de Secaș. A fost prins cu alcoolemie de 0,68 mg/l la volan

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

La data de 10 februarie 2018, în jurul orei 22.20, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, Postului Poliție Mihalț și Postului Poliție Cergău l-au depistat pe H.A. de 40 de ani, din localitatea Roşia de Secaş, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Comunal 224.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul emana miros de alcool, motiv pentru care l-au testat cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea de  0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

H.A. a fost condus la spitalul din Blaj, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Pensionarea anticipată fără penalizare pentru locuitorii din localitățile puternic poluate din Alba și alte județe s-ar putea aplica din nou. Propunerea, adoptată tacit

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Pensionarea anticipată fără penalizare pentru locuitorii din localitățile puternic poluate din Alba și alte județe s-ar putea aplica din nou. Propunerea, adoptată tacit Pensionarea anticipată fără penalizare pentru locuitorii din localitățile puternic poluate din Alba și alte județe s-ar putea aplica din nou. Propunerea a fost adoptată tacit. În urma unei posibile modificări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea