Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Dosar penal pe numele unui bărbat din Roșia Montană. După ce a provocat un accident rutier, rănind o pasageră, acesta a refuzat testarea alcoolemiei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Roșia Montană este cercetat de polițiști după ce, în data de 22 august, în jurul orei 22:00, acesta, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN74, în zona localității Izvorul Ampoiului a intrat pe sensul opus de mers, lovind un alt autovehicul. În urma impactului, o pasageră a suferit leziuni corporale.

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Roșia Montană, în timp ce conducea un autoturism în direcția Zlatna – Abrud, la kilometrul 51 + 600 de metri, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de o femeie de 28 de ani, din comuna Vidra, județul Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma accidentului, o femeie, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spital însă nu a rămas internată.

Șoferul vinovat de producerea accidentului a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și refuz de recoltare a mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Obiceiuri în a doua zi de Paște: Tradiția stropitului fetelor de măritat ori a nevestelor este păstrata cu sfințenie în unele localități

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri în a doua zi de Paște: Tradiția stropitului fetelor de măritat ori a nevestelor este păstrata cu sfințenie în unele localități Udatul fetelor de Paşti. În a doua zi de Paște, fetele sunt stropite cu parfum, obiceiul fiind preluat de la germani şi maghiari, dar este păstrat atât la ţară, cât şi la oraş. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea