Rămâi conectat

Curier Județean

Dosar penal pe numele unei femei din Ohaba care a omorât cu sapa doi pui de cățel

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Alba au deschis un dosar de cercetare penală pe numele unei femei din Ohaba care, marți după-amiază, a omorât cu o sapă doi pui de cățel, din grădina unui vecin.

”În urma unei sesizări prin telefon, din partea unei asociații de protecție a animalelor, polițiștii s-au deplasat astăzi la locul incidentului, femeia a fost identificată și este cercetată sub aspectul săvârșirii de ucidere cu intenție a animalelor, fără drept”, a precizat reprezentantul IPJ Alba.

Infracțiunea săvârșită de femeie intră sub incidența legii 205/ 2004, care prevede ca sancțiuni pentru această faptă pedeapsa cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Reamintim că, marți după-amiază, în jurul orei 18.00 femeia a intrat în gospodăria unui localnic, în timp ce acesta era plecat de acasă și, aparent fără un motiv anume, a omorât cei doi cățeluși, lovindu-i cu o sapă.

Un vecin auzind urletele câinilor și cum erau loviți s-a uitat peste gard și a văzut-o pe femeie când îi lovea cu cruzime.

”Atrăgându-i atenția m-am ales cu vorbe și jigniri din partea ei având intenția de a mă agresa și pe mine. A sarit cu sapa la mine și la nevasta mea. Noi personal hraneam caței care se aflau în curtea vecinului care lucreaza in deplasare si vine doar 2 zile pe saptamana acasă”, ne-a scris un localnic din Ohaba profund marcat de întâmplare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea