Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Dorin Şerdean: Replică unor pioni cărora li se termină tura

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Candidatul PP-DD la Primăria Alba Iulia răspunde atacului lui Mircea Hava

    În urmă cu câteva zile, am acordat un interviu ziarului Unirea, în care am arătat cum actualul primar foloseşte sportivii albaiulieni ca obiecte de decor, referindu-mă nu doar la jucătorii de şah, ci şi la cei din alte sporturi – baschet sau powerlifting. Tot ce a găsit util să facă actualul primar, contracandidatul meu, a fost să pună un fost coleg de echipă, un fel de mână stângă a domniei sale (candidat pe lista de consilieri PDL undeva pe la poziţia 15) să îmi dea o replică.
Fac această menţiune necesară pentru locul şi momentul în care ne aflăm azi, şi dau această replică nu consilierului respectiv, ci primarului Hava, cu care am o dispută directă, şi cu a cărui indiferenţă crasă sportivii albaiulieni au o dispută directă de ani de zile. Numele meu este Dorin Pavel Şerdean, candidez la funcţia de primar al municipiului Alba Iulia din partea PP-DD şi ştiu foarte bine că scopul jocului de şah este capturarea regelui advers şi nu luptă surda cu pionii care au vaga impresie că îl apără pe acesta.
Deci, domnule Mircea Hava dacă aveţi ceva să-mi spuneţi, data viitoare spuneţi-mi-o direct! Pentru că eu vă dau replica la articolul deplasat scris cu mâna dumneavoastră stângă vineri, 25 mai 2012.
Aşadar, domnule Hava: Nu folosesc imaginea pozitivă a sportului minţii pentru a mă ajuta în competiţia politică, şahul este parte din identitatea mea. În toate luările de poziţie am folosit drept prioritară experienţa mea managerială, administrativă, şi niciodată calitatea mea de „şahist”. La afirmaţia că am sărit în PP-DD ca într-un tren în mişcare, vă spun că eu m-am înscris într-un partid de opoziţie şi am început de la zero construcţia filialei PP-DD Alba Iulia, nu am moştenit nimic de la antecesorul meu şi intru în bătălia localelor cu forţe proaspete şi proprii. Dumneavoastră, domnule Hava, aţi fost între primii membri ai PD din judeţul Alba şi aţi crescut acest partid până a dobândit putere discreţionară. Mai mult, odată această putere dobândită, aţi tăiat salariile şi pensiile unui întreg popor român, fiind vice-preşedinte pe ţară al PDL, şi părtaş la guvernarea Băsescu şi Boc.
Mâna dumneavoastră care dădea în mine zilele trecute s-a înscris în PD în 1996, când PD era un tren în mişcare, şi se pregătea de putere, pe care a exercitat-o dezastruos pentru România, în anii 1996 – 2000. Ghinion şi atunci şi acum cu PD(L)-ul ăsta pentru România.
Pledoaria sa pentru şah mă înduioşează, chiar mă gândesc să îi răsplătesc eforturile susţinând din postura de primar direct familiile copiilor care fac performanţă, nu SRL-urile care spală bani pe spatele acestor mici performeri inocenţi.
Domnule Hava, pe final vreau să vă mulţumesc pentru atenţia pe care mi-o acordaţi, atacându-mă cu diverse cozi de topor în publicaţiile Albei. Înţeleg astfel că sunt un contracandidat mai periculos decât finul dumneavoastră, pe care l-aţi dus la biserică dar şi la o grămadă de chefuri deşuchiate. Da, vorbesc de Călin Potor, al cărui naş sunteţi şi pe care nu îl atacaţi deloc. Să fie o înţelegere în  familie? Sau teama că, dacă va cădea unul dintre voi, veţi cădea toţi?
Mulţumesc ziarului Unirea pentru acordarea dreptului la replică şi domnului Mircea Hava pentru atacul premeditat care mi-a deschis apetitul pentru bătălia de pe 10 iunie. Pe care o voi câştiga.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea