Dorin Nistor: Sebeșul are nevoie de un aparat al Poliției locale mult mai eficient

Consilierul local al municipiului Sebeș Dorin Nistor a spus, miercuri, la radio Unirea FM, că localitatea are nevoie de un aparat al Poliției locale mult mai eficient.

Sebes centrul istoric_credit foto Eduard SchneiderÎntrucât a declarat într-un interviu acordat în ediția tipărită a ziarului ”Unirea” că Sebeșul este un oraș nesigur, cu o infracționalitate ridicată, Nistor a fost întrebat care ar fi soluția.

”Vreau un aparat al Poliției locale la Sebeș mult mai eficient. Eu spun că nu este suficient de eficient. Nu este destul de prezent. Pe mine nu mă deranjează atunci când văd un polițist local pe stradă, poate îl deranjează pe cel care vrea să facă o răutate, să rupă un coș, o bancă, să agreseze verbal… nu prea îi văd (n.a pe polițiști), mai ales în anumite ore. Vreau să-i văd după ora 18.00, avem copii, vrem să fie liniștiți”, a afirmat Nistor – candidatul nevalidat al PNL la Primăria Sebeș.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

7 Comentarii

Al batran 20 ianuarie 2016 at 17:25

Apare si oana badea de sebes.ce parere au sebesenii de giratoriile din alba.si care este parerea doamnei vos.jenant pt ca,credeti ca, credem.

Nicu 20 ianuarie 2016 at 17:49

Exact si sa facă ceea ce face si poliția locală in Alba si anume sa păzească casa lui Hava sa păzească materialele electorale ale PNL in timp ce altele sunt rupte.

ion 20 ianuarie 2016 at 18:26

Cum e coducerea primariei asa e si seful Politiei Locale, atata poate mai mult nu este trebuie o schimbare radicala de conducere si mentalitate in POLITIA LOCALA SEBES!!!!!!

mike 20 ianuarie 2016 at 19:51

Nu fiti rai– daca au primit bonusuri pentru -hrana- e si normal sa aibe un timp prelungit pentru -digestie- vorba brunetului- dupa ce -sasul- la angajat la lucrul campului- — la indopat de dimineata cu mincare –brunetul — heiiiii-dupa ce am mancat ,nici la tata n-am lucrat—– Consider ca angajatii indiferent de ocupatia lor –mandatory -trebuie-obligati – sa-si faca meseria –altfel — papuci in dos –sunt multi care asteapta un -job- si aveti de unde alege chiar oameni dedicati..

Eutuelea 21 ianuarie 2016 at 0:12

Militie??adunatura de militieni din sebes toti la un loc nau scoala cat PĂCALĂ!!pleava societati putorile fiecarui oras in parte sau facut MILITIENI TRANTORI SA PRIMEASCA TOT MURA IN GURA + SPAGA CAT DE MULTA!!!

ion 21 ianuarie 2016 at 9:31

Nu confunda ALBA cu SEBESUL.Orasul nostru este unul linistit si civilizat nu ca ALBA.POLITIA LOCALA trebuie desfintata ,ea face servici pentru angajati PRIMARIEI.Viceprimarul este plimbat cu masinile politiei.Pe noi cetateni de rand nu ne apara POLITIA LOCALA.NISTOR are nevoie de politie ca sa poata fura in campania elecctorala si sa il apere ca el este venitura in SEBES.

gigel 21 ianuarie 2016 at 10:40

mai Nistore, zi ceva ma de poluare.
iar d te ocupi de gainarii pana n-ai ajuns primar.
ca daca ajungi primar de vei ocupa de puicute.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...