Rămâi conectat

Politică Administrație

Dorin Nistor: Sebeșul are nevoie de un aparat al Poliției locale mult mai eficient

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierul local al municipiului Sebeș Dorin Nistor a spus, miercuri, la radio Unirea FM, că localitatea are nevoie de un aparat al Poliției locale mult mai eficient.

Sebes centrul istoric_credit foto Eduard SchneiderÎntrucât a declarat într-un interviu acordat în ediția tipărită a ziarului ”Unirea” că Sebeșul este un oraș nesigur, cu o infracționalitate ridicată, Nistor a fost întrebat care ar fi soluția.

”Vreau un aparat al Poliției locale la Sebeș mult mai eficient. Eu spun că nu este suficient de eficient. Nu este destul de prezent. Pe mine nu mă deranjează atunci când văd un polițist local pe stradă, poate îl deranjează pe cel care vrea să facă o răutate, să rupă un coș, o bancă, să agreseze verbal… nu prea îi văd (n.a pe polițiști), mai ales în anumite ore. Vreau să-i văd după ora 18.00, avem copii, vrem să fie liniștiți”, a afirmat Nistor – candidatul nevalidat al PNL la Primăria Sebeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor Comuna Daia Română va implementa un sistem de supraveghere video în scopul creșterii siguranței și prevenirii criminalității. În acest scop, administrația locală a inițiat demersuri pentru identificarea unui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea