Rămâi conectat

Actualitate

DOLIU pentru îndrăgitul actor, Mircea Bravo. Ce nefericire s-a abătut asupra acestuia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Îndrăgitul comediant, Mircea Bravo, a anunțat că unul dintre colaboratorii lui au decedat miercuri seara. La scurt timp după postarea acestui anunț, admiratorii acestuia s-au grăbit să îi transmită vorbe de consolare.

”Nea’ Sandu”, bunicul simpatic din videoclipurile lui Mircea Bravo, a încetat din viață. Vestea tristă a fost dată chiar de către Mircea. Acesta l-a îndragit enorm pe Nea’ Sandu, pe numele său real Alexandru Moldovan.

Acesta a încetat din viață la vârsta de 80 de ani.

Mircea Bravo a făcut anunțul trist pe contul său de Facebook.

“DRUM LIN, DOMNU’ SANDU!

Ne pare rău să vă anunțăm că domnul Sandu a murit aseară la vârsta de 80 de ani. Tot timpul era pus pe glume si credem ca și-ar dori și acum să fim veseli și să ne bucurăm de clipurile în care a jucat. Odihnească-se in pace!”, este mesajul postat de Mircea Bravo pe pagina de Facebook.

“Vă mulțumim mult pentru mesaje și o să facem ca tanti Lenuța să vadă toată susținerea pe care i-o oferiți.”, a fost raspunsul la miile de comentarii.

“Dumnezeu să-l odihnească!
Minunat că și-a descoperit talentul actoricesc, și a fost/este atât de iubit de noi! Toți suntem pământ și ne vom întoarce în pământ. Este minunat ce bucurii a lăsat prin proiectele tale!

O, ce rău îmi pare! Era tare simpatic și activ pentru vârsta lui. Îmi pare rău și de soția dânsului, că nu-l mai are aproape… Dumnezeu să-l odihnească în pace și să aducă alinare familiei!

Erau ca sarea și piperul el și bunica. Drum lin. S-a dus în altă împărăție cu glumele la el.”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea