Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Doliu la Curtea de Apel Alba Iulia: Mihaela Popa a trecut la cele veșnice: „Bunătatea, devotamentul și zâmbetul ei vor rămâne mereu în amintirea noastră”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doliu la Curtea de Apel Alba Iulia: Mihaela Popa a trecut la cele veșnice: „Bunătatea, devotamentul și zâmbetul ei vor rămâne mereu în amintirea noastră”

Colectivul Curţii de Apel Alba Iulia îşi exprimă regretul şi tristeţea la trecerea prematură în nefiinţă, a fostei colege, Mihaela Popa şi transmite condoleanţe familiei îndurerate precum şi tuturor prietenilor şi colegilor acestuia.

„Cu nemărginită tristețe ne luăm rămas bun de la un Om cu suflet minunat. Bunătatea, devotamentul și zâmbetul Mihaelei vor rămâne mereu în amintirea noastră.

Dumnezeu s-o odihnească în pace și lumină!”, au transmis reprezentanții Curții de Apel Alba Iulia.

Cu o pregătire în domeniul economic, Mihaela Popa a lucrat la Curtea de Apel Alba Iulia ca funcționar public la compartimentul resurse umane, din anul 2009. Înainte de a ajunge la Curte a lucrat tot ca funcționar public la ITM Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO: Sunetele de tobă ale Gărzii Cetății dau startul noului sezon turistic din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sunetele de tobă ale Gărzii Cetății dau startul noului sezon turistic din Alba Iulia Sezonul turistic s-a deschis oficial din 1 mai 2024, în Cetatea Alba Carolina. Tot de astăzi, Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, și-au reluat spectacolele. Citește și: Evenimente în 2024, la Alba Iulia: Data la care vor avea loc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea