Rămâi conectat

Curier Județean

Doi tineri din județ, trași pe dreapta de polițiști. Aceștia au fost surprinși circulând fără a avea permis, ori cu actul suspendat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dosare penale pentru doi tineri de 20 de ani din județul Alba. Aceștia au fost depistați de polițiștii unor secții rurale în timp ce se deplasau cu autoturismele, deși nu aveau permis de conducere ori acesta era suspendat.

La data de 31 august 2019, în jurul orei 21.15, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un tânăr de 20 de ani, din comuna Mihalț, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Obreja, având permisul de conducere suspendat.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

La data de 30 august 2019, în jurul orei 20.10, polițiștii din Noșlac l-au depistat pe un tânăr de 20 de ani, din comuna Noșlac, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Copand, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cine este bărbatul găsit DECEDAT în apartamentul de pe B-dul Transilvaniei, duminică după- amiază

Bera Larisa

Publicat

în

Cine este bărbatul găsit DECEDAT în apartamentul de pe B-dul Transilvaniei, duminică după- amiază Din primele informații, bărbatul găsit decedat de către pompierii din Alba Iulia, duminică după- amiază, într-un apartament situat pe B-dul Transilvaniei, este colonelul (r) Chioran Gheorghe Viorel. Citește și: UPDATE | TRAGEDIE în Alba Iulia: Un bărbat a fost găsit MORT […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea