Rămâi conectat

Actualitate

Doi tineri din Cut, cercetați penal după ce au făcut scandal într-un bar din comună

Bogdan Presecan

Publicat

în

Poliţiştii Postului de Poliţie Cut au fost sesizaţi de către administratorul unui local public din comună, în legătură cu faptul că în seara zilei de 5 mai, doi tineri din comună au distrus mai multe sticle şi geamuri ale localului, prejudiciul reclamat fiind în valoare de 600 de lei.

Potrivit IPJ Alba, “din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că C.I., de 22 de ani şi L.V.P., de 26 de ani, au avut discuţii în contradictoriu cu o tânără iar pe fondul acestor discuţii şi al consumului excesiv de alcool au provocat scandal în incinta localului şi au distrus mai multe sticle şi geamuri.

Faţă de cei doi suspecţi poliţiştii au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de „distrugere” şi „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Românii ar putea plăti ”TAXĂ pe SOARE”. Au fost montate contoare. Ce spune Guvenul?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Românii ar putea plăti ”TAXĂ pe SOARE”. Au fost montate contoare. Ce spune Guvenul? În ciuda asigurărilor din partea Guvernului, că nu va introduce așa numita “taxă pe soare”, ANRE a pregătit infrastructura pentru taxarea autoconsumului pe banii prosumatorilor. Ca să poți obține certificatul de racordare ca prosumator este nevoie să adaugi suplimentar un tablou […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea