Rămâi conectat

Curier Județean

Doi tineri din Cugir au fost reţinuți de poliţişti după ce au spart un magazin de electronice

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir, s-a reuşit identificarea persoanelor bănuite că au comis un furt, în data de 12 iulie a.c.

În sarcina lui  Ionuţ S., de 20 de ani, Florin S., de 20 de ani şi Radu N., de 30 de ani, toţi din oraşul Cugir, s-a reţinut faptul că, în noaptea de 11/12.07.2014, au pătruns în incinta unei societăţi comerciale cu sediul în oraşul Cugir, iar din interior au sustras  mai multe telefoane mobile şi aparatură electronică”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Faţă de doi dintre aceştia, respectiv, Ionuţ S., şi Florin S. s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba, urmând ca în data de 23.07.2014, să fie prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Pe numele celor trei persoane, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”, faptă prev. şi ped. de art. 228, al. 1, 229, al.1, lit. b şi d.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști În timp ce se afla în interiorul unei bănci, un bărbat din Gârbova de 48 de ani, a găsit un card de pe care a scos 1.500 de lei. Este cercetat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea