Doi tineri din Blaj, trimişi în judecată pentru tâlhărie după ce au agresat o femeie de 81 de ani: Ar fi lovit-o şi i-au furat bani şi băutură

Paul Voicu - Primar 2020

Doi tineri din Blaj, trimişi în judecată pentru tâlhărie după ce au agresat o femeie de 81 de ani: Ar fi lovit-o şi i-au furat bani şi băutură

După ce au agresat o femeie în vârstă de 81 de ani, doi tineri din Blaj au fost trimişi în judecată pentru tâlhărie calificată. L. R. Z. şi V. D. Ş. sunt acuzaţi că au pătruns în locuinţa unei vârstnice, pe care au agresat-o şi i-au furat bani şi băutură. Fapta a avut loc în după amiaza zilei de 4 mai 2020.

Poliţiştii din Blaj au fost sesizaţi de către un bărbat din Mediaş, judeţul Sibiu, cu privire la faptul că este posibil ca mama sa, o femeie în vârstă de 81 de ani, din Blaj, să fi fost victima unei infracţiuni.

ELIT

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, în noaptea de 3/4 mai 2020, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracţie, în locuinţa femeii, ar fi agresat-o şi ar fi sustras suma de 1.500 de lei şi 30 de litri de vin. În urma investigaţiilor efectuate, la data de 5 mai 2020, poliţiştii din Blaj au reuşit să identifice persoanele bănuite de săvârşirea faptei, doi tineri, de 23 şi 15 ani, din Blaj.

Cei doi au fost reţinuţi, pentru tâlhărie calificată, fiind prezentaţi în faţa magistraţilor, care au dispus cercetarea lor în stare de arest preventiv. Victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia, iar potrivit concluziilor medico – legal are nevoie de 60 – 70 de zile de îngrijiri medicale. Dosarul în care vor fi judecaţi cei doi tineri a fost înregistrat la Judecătoria Blaj.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...