// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Doi tineri, din Alba Iulia și Zlatna, reținuți de polițiști. Sunt bănuiți că au sustras de la un bărbat în stare de ebrietate bunuri în valoare de 1.400 de lei

Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut două persoane bănuite de furt. Aceştia ar fi profitat de neatenţia şi starea de ebrietate a unui bărbat şi i-ar fi sustras bunuri în valoare de 1.400 de lei.

La data de 4 mai a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe doi tineri, de 20 şi 27 de ani, primul din Alba Iulia, iar al doilea din Zlatna, ce sunt bănuiţi de comiterea unui furt ce a fost sesizat poliţiei de către un cetăţean din Alba Iulia.

Se pare că, în după amiaza zilei de 19 aprilie a.c., în timp ce se aflau pe terasa unui local public din Alba Iulia, cei doi tineri ar fi profitat de neatenţia şi de starea de ebrietate a victimei şi i-ar fi sustras un rucsac, telefonul mobil şi suma de 500 de lei.

Faţă de cei doi tineri, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind prezentați Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419