Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Doi tineri din Alba Iulia, REȚINUȚI de polițiști. Au tăiat sistemul antifurt și au sustras un telefon mobil dintr-un magazin specializat din municipiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut doi tineri ce sunt bănuiţi de comiterea unui furt de telefon mobil, dintr-un magazin specializat din municipiu. Prejudiciul a fost recuperat, iar în cursul zilei de azi, 2 noiembrie, cei doi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, în după amiaza zilei de 1 noiembrie 2017, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către reprezentantul unui magazin din municipiu, specializat în vânzarea de aparatură electronică şi electrocasnică, cu privire la faptul că, din magazin, a fost sustras un telefon mobil, în valoare de 850 lei.

La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de siguranţă publică, care l-a depistat pe un minor de 16 ani, din Alba Iulia, bănuit de faptul că, împreună cu un alt tânăr, ar fi sustras telefonul mobil.

La scut timp, poliţiştii l-au identificat şi pe cel de-al doilea bănuit, acesta fiind un tânăr în vârstă de 17 ani, din Alba Iulia, asupra căruia a fost găsit telefonul furat.

Se pare că cei doi tineri ar fi tăiat sistemul antifurt cu care era prevăzut telefonul, iar în timp ce unul sustrăgea telefonul, celălalt l-ar fi protejat pentru a nu fi observat de angajaţii magazinului sau de ceilalţi clienţi.

Faţă de cei doi minori a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 2 noiembrie, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

foto: arhiva

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat din Cugir, REȚINUT de polițiști: A încălcat ordinul de protecție, s-a apropiat de fosta concubină și i-a furta poșeta cu acte și bani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbat din Cugir, REȚINUT de polițiști: A încălcat ordinul de protecție, s-a apropiat de fosta concubină și i-a furta poșeta cu acte și bani Un bărbat din Cugir a fost REȚINUT de polițiști după ce a încălcat ordinul de protecție, s-a apropiat de fosta concubină și i-a furta poșeta cu acte și bani. La data […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea