Rămâi conectat

Curier Județean

Doi tineri, din Abrud și Zlatna, reținuți de polițiști pentru comiterea mai multor furturi

Bogdan Presecan

Publicat

în

Miercuri, 28 mai, poliţiştii din Abrud au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de O.N.T., de 26 de ani, din Abrud şi C.G.M., de 21 de ani din Zlatna, aceștia fiind principalii suspecţi de comiterea mai multor infracțiuni de furt comise pe raza orașelor Zlatna, Abrud şi a comunei Galda de Jos.

Potrivit IPJ Alba, “din cercetările efectuate până în prezent de către poliţiştii din Abrud împreună cu poliţiştii din Zlatna, a rezultat că în noaptea de 20/21 februarie 2013, cei doi suspecţi au pătruns prin efracţie într-un imobil nelocuit din Abrud de unde au sustras 24 de litri de ţuică, precum şi alte bunuri alimentare şi nealimentare, în valoare totală de 800 de lei.

Poliţiştii au stabilit de asemenea că în aceeaşi noapte cei doi suspecţi au sustras 3 biciclete din două scări de bloc din oraşul Abrud, în valoare totală de 1.140 lei.

În cursul zilei de azi, O.N.T. şi C.G.M. vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale, întrucât în cauză există indicii temeinice că cei doi ar fi suspecţi şi de comiterea altor furturi, pe raza oraşului Zlatna şi a comunelor limitrofe.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea