Rămâi conectat

Curier Județean

Doi sibieni reținuți de polițiștii din Sebeș. Au spart o mașină parcată în Alba Iulia din care au furat un portofel

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, la orele 12.30, Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către o persoană din municipiul Alba Iulia, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au spart geamul portierei autoturismului ce se afla parcat, iar de pe scaunul din dreapta faţă i-au sustras un portmoneu în care se afla o sumă de bani, carduri bancare şi documente de identitate.

Potrivit IPJ Alba, “în baza informaţiilor deţinute, poliţiştii au demarat cercetările, fiind efectuate verificări atât pe raza municipiului Alba Iulia, cât şi a localităţilor şi oraşelor limitrofe, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş, oprind în trafic, pe raza localităţii Lancrăm, autoturismul cu care se deplasau persoanele în cauză.

Procedând la legitimarea lor, s-a stabilit că aceştia sunt Florin C., de 41 de ani şi Cosmin V., de 33 de ani, ambii din municipiul Sibiu, fiind autorii infracţiunii de furt calificat, comisă pe raza municipiului Alba Iulia în cursul aceleaşi zi.

Faţă de cei doi bărbaţi, se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, faptă pedepsită de art. 228 alin. 1, art. 229 alin. 1, lit. d din Codul penal, fiind totodată luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 27.03.2015, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Cei doi bărbaţi au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Alba.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea