Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Doi paznici la autostrada Orăștie–Sibiu din zona Vinţu de Jos, reținuți de polițiști pentru furt calificat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu ocazia unei acțiuni organizate pe raza municipiului Alba Iulia şi a Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, poliţiştii i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea mai multor furturi de materiale de construcţii de la un punct de lucru al autostrăzii Orăștie – Sibiu.

Potrivit IPJ Alba, aceştia sunt A.D. şi A.I., ambii de 20 de ani, din comuna Sălişte, care în data de  25 ianuarie 2013, în jurul orelor 2200, în timp ce efectuau serviciul de pază la punctul de lucru al autostrăzii, au sustras materiale de construcţii în valoare de 2.000 de lei.

Pentru probarea activităţii infracţionale a celor doi suspecţi, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară, ocazie cu care au fost identificate o parte din bunurile sustrase, acestea fiind restituite societăţii de construcţii păgubite.

Faţă de cei doi tineri a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore urmând ca în cursul zilei de azi, 31 ianuarie, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea