Rămâi conectat

Politică Administrație

Doi lideri politici din județul Alba și-au strâns mâna. Ce pun la cale

Dragoş Suciu

Publicat

în

Clement Negrut Alin Popa03Doi lideri politici din județul Alba și-au strâns astăzi mâna, pentru susținerea candidaturii Elenei Udrea la Preşedinţie şi în perspectiva alegerilor locale și parlamentare din 2016. Clement Negruț și Alin Popa au precizat că protocolul de constituire a alianței politice PMP-PNȚCD prevede și organizarea unui referendum cu privire la forma de guvernământ a României.

Dat fiind faptul că PNȚCD nu are candidat la alegerile prezidențiale Alin Popa a spus că o vor susține pe Elena Udrea. Președintele partidului istoric din Alba nu a știut cu exactitate câți țărăniști sunt în județ, însă a precizat că aproximativ 2.000 de persoane au pus ștampila pe PNȚCD la alegerile europarlamentare din mai 2014.

”Probabil dacă această Alianță are succes și după alegerile prezidențiale se va prelungi și poate chiar se va discuta despre o fuziune. Rămâne de văzut. Ca om politic perdant, pot să spun, să stai 14 ani și să nu ai rezultatele scontate s-ar putea să mor și să nu am niciun rezultat, dar probabil vor fi continuatori, pentru că și alții au murit și nu au avut rezultat. Nu avem interese ascunse, dorim să ne continuăm tradiția, vizavi de alianța care s-a făcut, eu sunt de acord cu ea, deoarece respectă vorbele seniorului Coposu. Este trecut în protocol dorința ca în viitor să se facă un referendum”, a spus Alin Popa.

Alin Popa conduce PNȚCD Alba de 14 ani. Acesta a precizat că în județ sunt 18 consilieri și viceprimari 2 primari țărăniști.

”Această alianță pentru noi nu poate fi decât o înnobilare pentru că suntem alături de un partid istoric. Este singurul partid istoric care și-a păstrat principiile și verticalitatea care l-a consacrat, spre deosebire de PNL care a oscilat în politică, în funcție de interesele unor persoane din conducerea partidelor politice”, a spus Clement Negruț.

Udrea şi Pavelescu au semnat protocol de constituire a alianţei PMP-PNŢCD, la sfârșitul lunii august.

Elena Udrea și-a depus luni, la BEC, candidatura la alegerile prezidențiale arătând că a strâns peste 400.000 de semnături.

Alegerile prezidențiale se desfășoară în 2 și 16 septembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Lucrări de reabilitare a spațiilor verzi la Blaj: Peste 1.000 mp vor fi amenajați cu gazon, arbori, arbuști și plante floricole

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lucrări de reabilitare a spațiilor verzi la Blaj: Peste 1.000 mp vor fi amenajați cu gazon, arbori, arbuști și plante floricole La Blaj au început lucrările de reabilitare a spațiilor verzi din cartierul Eroilor. Peste 1.000 mp vor fi amenajați cu gazon, arbori, arbuști și plante floricole, a anunțat primarul Gheorghe Rotar. ”Au început lucrările […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea