Doi jandarmi din cadrul IJJ Alba, CONFIRMAȚI cu Covid-19. În prezent, se află internați în spital

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În vremuri atât de incerte ca și cele din prezent, până și protectorii noștri ,,cad la pat”, ca urmare a expunerii lor la elementele dăunătoare pe care le reprezintă pandemia de coronavirus. IJJ Alba nu a scăpat de prezența virusului care dă târcoale și prin județul nostru, doi jandarmi fiind confirmați ca fiind infectați.

,,În urmă cu o săptămână, la nivelul instituției noastre au fost confirmați doi jandarmi infectați cu Covid19, care în prezent se află internați în spital. Aceștia fac parte din structurile operative care sunt implicate direct în gestionarea situației actuale. La nivelul instituției se respectă toate măsurile de protecție împotriva răspândirii noului Covid19, atât în cadrul structurilor operative cât și în cadrul celor de suport, iar în urma testelor efectuate celorlalți jandarmi care au luat contact cu cei doi, rezultatele au fost negative.
Situația acestora nu afectează bună desfășurare a situației operative și a misiunilor din competența Jandarmeriei Alba”, au declarat reprezentanții IJJ Alba pentru ziarulunirea.ro

USR - Alegeri parlamentare 2020

Reamintim că, la momentul actual, numărul total al cazurilor de Covid-19 înregistrate în județul Alba ajunge la 1187 persoane confirmate pozitiv, 922 vindecați și 46 decese.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419