Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Doi bărbați s-au ales cu sancțiuni contravenționale în urma unui control efectuat în locurile de comercializare. Polițiștii din Alba au confiscat 23 de pomi de Crăciun

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Potrivit IPJ Alba, 23 de pomi de Crăciun confiscați de polițiștii din Alba, în urma unui control efectuat în locurile de comercializare. Doi bărbați s-au ales cu sancțiuni contravenționale.

La data de 23 decembrie 2019, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia – Biroul de Ordine Publică, în urma unor controale efectuate pentru prevenirea comercializării ilegale a pomilor de Crăciun în locurile de comercializare, i-au depistat pe doi bărbați de 41 și 37 de ani, în timp ce dețineau în vederea comercializării 23 de pomi de Crăciun, fără a deține documente de proveniență.

Bărbații  au fost sancționați contravențional de polițiști, iar pomii de Crăciun au fost confiscați și predați unui ocol silvic, pentru valorificare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Obligațiile și excepțiile pentru plata Rovinietei în 2024: Ce trebuie să știe șoferii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Obligațiile și excepțiile pentru plata Rovinietei în 2024: Ce trebuie să știe șoferii În 2024, șoferii din România trebuie să achite rovinieta pentru utilizarea anumitor categorii de drumuri. Rovinieta este o taxă de drum obligatorie pentru toți șoferii care folosesc infrastructura națională de șosele, iar costul variază în funcție de gabaritul vehiculului. Conform promotor.ro, șoferii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea