Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Doi bărbați, reținuți de polițiștii din Alba, pentru violență în familie: Unul și-a amenințat soția, iar altul și-a agresat fratele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi bărbați, reținuți de polițiștii din Alba, pentru violență în familie: Unul și-a amenințat soția, iar altul și-a agresat fratele

La data de 20 iulie 2023, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au luat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 35 de ani, din localitatea Săliștea, județul Alba, care este cercetat pentru infracțiunea de violență în familie.

Se pare că, în dimineața aceleiași zile, pe fondul unor discuții contradictorii avute cu fosta sa soție, ar fi agresat-o, iar în urma agresiunii femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a rezultat faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, prin care bărbatului i-a fost interzisă apropierea față de femeie, la o distanță mai mică de 50 de metri.

În cursul zilei de azi, 21 iulie 2023, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

În seara zilei de 20 iulie 2023, polițiștii din cadrul Secției 5 de Poliție Rurală Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 57 de ani, din localitatea Cergău, județul Alba, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Din primele cecetări, a rezultat faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții în contradictoriu, acesta și-ar fi agresat fratele, cauzându-i leziuni care necesită, pentru vindecare, 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile.

În cursul zilei de azi, 21 iulie, va fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Paștele ORTODOX 2024: Programul slujbelor religioase la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, în Săptămâna Mare, 28 aprilie – 5 mai 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Paștele ORTODOX 2024: Programul slujbelor religioase la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, în Săptămâna Mare, 28 aprilie – 5 mai 2024 Săptămâna Mare sau a Patimilor exprimă perioada de la Florii până în Sâmbăta cea Mare inclusiv. Conform rânduielilor canonice, în aceasta săptămână se ajuneaza până spre seara. Caracteristica esenţiala a acestei săptămâni sunt Deniile. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea