Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Doi bărbați din Alba și-au cerut SCUZE după ce au furat mai multe lucruri din curtea unei firme și au scăpat de urmărirea penală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi bărbați din Alba și-au cerut SCUZE după ce au furat mai multe lucruri din curtea unei firme și au scăpat de urmărirea penală

Doi bărbați din Alba au scăpat de un proces pentru furt, după ce procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș au cerut renunțarea la urmărirea penală.

În data de 30 martie 2023, magistrații Judecătoriei Sebeș au admis cererea procurorilor. Motivarea a fost făcută publică pe portalul rejust.ro.

În 29.01.2022, în jurul orelor 22.00, suspecții au consumat împreună băuturi alcoolice, iar la un moment dat în cursul serii au decis să se deplaseze în curtea societății Bioterra pentru a lua două anvelope de la un vehicul care se afla în abandonat în curtea societății.

Conform declarațiilor acestora coroborate cu procesul verbal de cercetare la fața locului, gardul care împrejmuia terenul aparținând societății era rupt, motiv pentru care suspecții au pătruns cu ușurință în curte, unde au demontat cu ajutorul unei chei fixe, două anvelope de la autoturismul nefuncțional marca Feroza.

Cei doi au transportat bunurile în locuința acestora, care se află în apropierea locului comiterii faptei, iar imediat după s-au deplasat din nou în curtea societății, iar din magazie/ boxă au sustras un flex marca Metano, 20 de litri de erbicid, o ruletă, un mox și o cutie de electrozi. Bunurile au fost identificate de organele de poliție, la domiciliul suspecților, fiind ridicate conform procesului-verbal din data de 02.02.2022. Prejudiciul a fost estimat la suma de 7.000 de lei.

Cei doi suspecți au recunoscut săvârșirea infracțiunilor, arătând că decizia de a comite infracțiunea a survenit pe fondul consumului de alcool și spontan, întrucât unui dintre ei avea nevoie de două anvelope. Au declarat că au luat legătura cu reprezentantul societății și și-au cerut scuze pentru cele întâmplate.

Judecătorul de cameră preliminară a avut în vedere că persoana vătămată a arătat că nu mai dorește cercetarea penală a suspecților și nu mai are pretenții pe latură civilă de la aceștia, prejudiciul fiind recuperat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea