Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Doi albaiulieni, reținuți de polițiști pentru că au tâlhărit în plină stradă un bărbat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri dimineță, poliţiştii din Alba Iulia au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 56 de ani, din localitatea Ghelinţa, judeţul Covasna, cu privire la faptul că în seara zilei de 21 octombrie, în timp ce se afla pe strada Toporaşilor din Alba Iulia, doi bărbaţi l-au deposedat, prin violenţă, de o sumă de bani.  

Potrivit IPJ Alba, “în urma investigațiilor efectuate de poliţişti, la scurt timp de la sesizare, s-a reușit identificarea principalilor suspecţi de comiterea faptei, B.I.E., de 23 de ani, din Alba Iulia şi A.M.V., de 33 de ani, din Alba Iulia, ambii cunoscuţi cu antecedente penale.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că în seara de 21 octombrie 2013 la ora 20,15, după ce au consumat băuturi alcoolice împreună cu victima, într-un local public din zona Pieţei Cetate din Alba Iulia, l-au urmărit şi pe strada Toporaşilor l-au agresat şi i-au sustras suma de 400 lei.

Faţă de cei doi suspecţi a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 23 octombrie 2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud

Unirea Ziarul

Publicat

în

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud Bărbatul care a organizat într-un bar din orașul Abrud activităţi de jocuri de noroc, fără a deţine licenţă sau autorizaţie, a fost obligat, definitiv, să achite suma de 800.000 de lei la bugetul de stat. Singura modificare survenită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea