Rămâi conectat

Curier Județean

Doi aiudeni reţinuţi pentru ultraj contra bunelor moravuri şi lovire

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri 2 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţie Municipiului Aiud l-au luat reținut pentru 24 de ore pe Ioan B. (36 de ani) şi Ciprian M. (27 de ani), ambii din municipiul Aiud, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi lovire.

Potrivit IPJ Alba „în urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în seara zilei de 29.12.2012, în timp ce se aflau în incinta unui local public din Aiud, l-au agresat pe un tânăr de 19 ani tot din Aiud, provocându-i leziuni pentru vindecarea cărora sunt necesare 8 – 9 zile de îngrijiri medicale.

Ambii suspecţi sunt cunoscuţi cu antecedente penale, fiind reţinuţi şi arestaţi preventiv, în mai multe rânduri, pentru comiterea mai multor infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice, distrugere şi lovire.

În cursul zilei de azi, 3 ianuarie, cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sauvignon Blanc, sec, din 2023 de la Ciumbrud este sortimentul câștigător la Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porducători din Alba: Ce alte vinuri au mai fost premiate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sauvignon Blanc, sec, din 2023 de la Ciumbrud este sortimentul câștigător la Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porducători din Alba: Ce alte vinuri au mai fost premiate Ieri, 23 aprilie, la Sâncrai a avut loc Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porudcători din Județul Alba. Printre câștigători se află sortimentele Sauvignon Blanc, din Ciumbrud, Muscat Ottonel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea