Rămâi conectat

Politică Administrație

DISTRACȚIE cu bani puțini. Urmare a unui SONDAJ, un primar din Alba a redus bugetul ZILELOR ORAȘULUI pentru a avea mai mulți bani pentru infrastructură

Unirea Ziarul

Publicat

în

DISTRACȚIE cu bani puțini. Urmare a unui SONDAJ, un primar din Alba a redus bugetul ZILELOR ORAȘULUI pentru a avea mai mulți bani pentru infrastructură: școli, drumuri asfaltate, pod și piscine.

Edilul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai a avut o initițativă inedită. A realizat un sondaj prin care și-a întrebat concetățenii dacă să se renuțe sau nu la zilele orașului:

”Sondajul pe care l-am propus acum câteva zile mi-a dat de gândit ….
708 persoane au votat pentru a continua sărbătoarea Zilelor Orașului Teiuș și 1200 pentru a folosi banii pentru finalizarea proiectelor începute deja sau pentru proiecte viitoare.

Este important pentru mine orice sfat cu atăt mai mult când acesta vine de la atât de multă lume. Am învățat mult în aceste zile iar dezbaterea civilizată este motor al dezvoltării orașului nostru.

În urma analizei serioase, după interpretarea acestui sondaj, am tras câteva concluzii importante, concluzii pe care o sa le propun Consiliului Local in așa fel încât să luăm cea mai bună decizie, pentru a răspunde așteptărilor fiecărui cetățean al acestui oraș.

Voi propune continuarea sărbătorii Zilele Orașului Teiuș cu condiția că o să folosim cât mai multe valori autohtone în așa fel încât tradiția să fie la ea acasă și banul să fie folosit cu maximă responsabilitate. Nu se poate să cheltuim sume importante atâta timp cât încă orașul este „sub asediul”utilajelor de construcții care lucrează la noi. Avem atât de multe proiecte începute în oraș în așa fel încât avem nevoie de orice ban economisit. O sa asfaltăm TOATE DRUMURILE, o să refacem scolile, o să construim și un centru cu piscine, o să terminăm și podul de la Căpud, dar toate cu răbdare și încredere.

Ne revedem cu drag la un mic și o bere alături de cei dragi la sărbătoarea noastră a teiușenilor !

După discutia din Consiliu Local o să va dau noi informații despre sărbătoare.”  a scris primarul Mirel Vasile Hălălai.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Centura ocolitoare de pe latura de Nord a municipiului Alba Iulia, mai aproape de realizare: Va avea trei giratorii, două pasaje, două viaducte și un pod. Investiție de peste 76 milioane lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Centura ocolitoare de pe latura de Nord a municipiului Alba Iulia, mai aproape de realizare: Va avea trei giratorii, două pasaje, două viaducte și un pod. Investiție de peste 76 milioane lei Agenția Națională pentru Protecția Mediului a anunțat miercuri, 24 iulie 2024,  depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Drum de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea