Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Distileria unui deținut al Penitenciarului Aiud. Cum a produs alcool și ce sancțiune a primit după ce a fost descoperit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Penitenciarul Aiud, la sfârșitul lunii noiembrie a anului 2019, supraveghetorii au descoperit în celula unui deținut opt PET-uri pline cu fructe fermentate.

În total bărbatul avea in bagajele sale puse în sticle, peste 16 kilograme de fructe fermentate, pe care voia să le transforme în alcool. Drept pedeapsă, acesta a fost sancţionat şi trimis la izolare timp de trei zile.

Deşi fapta s-a produs în urma cu mai bine de jumătate de an, bărbatul în cauză a contestat sancţiunea şi o decizie a magistraţilor de la Judecătoria Aiud a venit abia pe 20 mai 2020. Potrivit motivării instanţei din Aiud, la un control, ”în data de 29.11.2019, în jurul orei 10:00, cu ocazia efectuării unei percheziţii la camera de deţinere unde este cazat s-au descoperit 8 peturi a câte 2,5 litri fiecare, care conţineau fructe fermentate”.

După ce au fost găsite, bărbatul a recunoscut că sticlele cu fructe fermentate în ele îi aparţin şi că voia să obţină alcool din ele. Mai mult, bărbatul nu era la prima abatere de acest gen, el fiind sancţionat disciplinar şi în trecut tot pentru o faptă similară.

Deşi bărbatul a contestat decizia autorităţilor de la Penitenciarul Aiud, magistraţii judecătoriei nu au acceptat cererea acestuia şi au considerat că bărbatul a fost vinovat pentru faptele sale şi sancţiunea a fost una corectă. Mai mult, acesta a fost obligat şi la plata a 400 de lei, cu titlul cheltuieli de judecată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile Vineri după-masa, pregătirile pentru petrecerea comunității de srilankezi din Alba, dar și din alte orașe din România, sunt în toi, pe malul râului Ampoi, zona unde vor sărbători pentru al treilea an consecutiv anul nou. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea