Disperare mare în PSD Alba. Se folosesc conturi false pentru a dezinforma: Anunță că primarul din Ciugud se întoarce în PSD

În prag de alegeri, Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud, este cea mai “vânată” persoană din județul Alba de către partidele politice, aflate în campania electorală, pentru a-și crește credibilitatea și evident pentru a obține mai multe voturi.

După ce ieri, într-o emisiune la B1TV, Rareș Bogdan a anunțat că primarul din Ciugud a trecut la PNL, informație neadevărată, dezmințită în mod categoric de Gheorghe Damian, astăzi, pe un cont care cel mai probabil este fals și care încearcă să lase impresia că ar fi un articol din ziarulunirea.ro, Gheorghe Damian este „adjudecat” de PSD.

În mesajul postat și share-uit de mai mulți psd-iști pe rețeaua de socializare facebook, așa cum se poate observa în imaginea alăturată, încearcă să se acrediteze ideea că ar fi un articol provenit din ziarulunirea.ro, în textul postat fiind doar diferențe de o literă, un ”m” în loc de ”n”, adică ”ziarulumirea.ro” în loc de ”ziarulunirea.ro”

Contactat telefonic de către Ziarul Unirea, primarul din Ciugud a reiterat ce a postat în această dimineață pe facebook, că va rămâne INDEPENDENT.

Între timp, contul de pe care a fost făcută postarea a fost blocat temporar de facebook, cel mai probabil fiin d vorba de un cont fals.

Disperarea PSD Alba a atins cote nemaiîntâlnite cu o zi înainte de alegerile europarlamentare, rețeaua de socializare facebook fiind invadată de zeci de mesaje, majoritatea postate de pe conturi false.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...