Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Disperare mare în PSD Alba. Se folosesc conturi false pentru a dezinforma: Anunță că primarul din Ciugud se întoarce în PSD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În prag de alegeri, Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud, este cea mai „vânată” persoană din județul Alba de către partidele politice, aflate în campania electorală, pentru a-și crește credibilitatea și evident pentru a obține mai multe voturi.

După ce ieri, într-o emisiune la B1TV, Rareș Bogdan a anunțat că primarul din Ciugud a trecut la PNL, informație neadevărată, dezmințită în mod categoric de Gheorghe Damian, astăzi, pe un cont care cel mai probabil este fals și care încearcă să lase impresia că ar fi un articol din ziarulunirea.ro, Gheorghe Damian este „adjudecat” de PSD.

În mesajul postat și share-uit de mai mulți psd-iști pe rețeaua de socializare facebook, așa cum se poate observa în imaginea alăturată, încearcă să se acrediteze ideea că ar fi un articol provenit din ziarulunirea.ro, în textul postat fiind doar diferențe de o literă, un ”m” în loc de ”n”, adică ”ziarulumirea.ro” în loc de ”ziarulunirea.ro”

Contactat telefonic de către Ziarul Unirea, primarul din Ciugud a reiterat ce a postat în această dimineață pe facebook, că va rămâne INDEPENDENT.

Între timp, contul de pe care a fost făcută postarea a fost blocat temporar de facebook, cel mai probabil fiin d vorba de un cont fals.

Disperarea PSD Alba a atins cote nemaiîntâlnite cu o zi înainte de alegerile europarlamentare, rețeaua de socializare facebook fiind invadată de zeci de mesaje, majoritatea postate de pe conturi false.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | La Blaj va fi construită prima parcare supraetajată, în zona Gării: Va avea 6 nivele și 200 de locuri de parcare

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Blaj va fi construită prima parcare supraetajată, în zona Gării: Va avea 6 nivele și 200 de locuri de parcare Primăria Blaj va construi o parcare supraetajată – „PARK&RIDE” – pe fonduri europene, pe linia de finantare aferenta Priorității 4 – O Regiune cu mobilitate urbană durabilă, Acțiunea 4.1 – Dezvoltarea mobilității urbane durabile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea